Muziekprogramma Into The Great Wide Open rond

Muziekprogramma Into The Great Wide Open rond

Nieuw driedaags festival op Vlieland

Met Loney Dear, Tom Pintens, Lea, The Eve, Helter Skelter (dj’s St. Paul & Quasimodo) en het ‘Vlieland presenteert’-programma is de muziekprogrammering van Into The Great Wide Open, het nieuwe meerdaa.....meer »»

Musik in Berlin

Excursie en boek over muziekgeschiedenis Berlijn

‘Musik in Berlin’ is een project van promotie- en educatiebureau Sowieso 030 van de Nederlandse Evelyne Levêke, tot voorkort ook werkzaam in Utrecht. Het is een excursie over de muziekgeschiedenis van.....meer »»

Stephen Perkins in ziekenhuis met ellebooginfectie

Jane's Addiction zegt Australische optredens af

Jane's Addiction-drummer Stephen Perkins is opgenomen in de afdeling voor besmettelijke ziektes van het Cedars-Sinai Hospital in Los Angeles. Stephen wordt daar behandeld tegen een lelijke infectie in.....meer »»

Jeff Singer eenmalig terug bij Paradise Lost

Adrian Erlandsson zegt af voor show in Spanje

Vanwege een langlopende afspraak die hij al maakte voordat hij de nieuwe drummer van Paradise Lost werd, is Adrian Erlandsson niet aanwezig bij het optreden van de band tijdens het Alternavigo Festiva.....meer »»

ParckPop Ilpendam

20ste editie op 9 augustus 2009

Dit jaar is het de 20ste keer dat ParckPop gehouden wordt......meer »»

European tour with Martyr

Back on the road in august......meer »»

Recording the new Cotton Soeterboek-album

Recording the new album. I'm starting pre-production for the new Cotton Soeterboek album July 25th in Belgium......meer »»

Tokio Hotel-drummer mishandeld

Gustav Schäfer krijgt bierglas op zijn hoofd gemept

Het leven van een drummend tieneridool gaat niet over rozen. Gustav Schäfer, de drummer van de populaire Duitse tienerband Tokio Hotel, is door een onbekende man met een bierglas op zijn hoofd geslage.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken