Jeff Singer eenmalig terug bij Paradise Lost

Adrian Erlandsson zegt af voor show in Spanje

Artist news 24-07-2009 16:10

Vanwege een langlopende afspraak die hij al maakte voordat hij de nieuwe drummer van Paradise Lost werd, is Adrian Erlandsson niet aanwezig bij het optreden van de band tijdens het Alternavigo Festival in Vigo, Spanje op 7 augustus. Voor deze ene avond komt voormalig drummer Jeff Singer opnieuw bij Paradise Lost op de drumkruk zitten.

De Britse gothicmetalpioniers verklaren dat het slechts om een eenmalige hereniging gaat die fans de kans geven om passend afscheid te nemen van Jeff:
"Jeff's return for this show not only allows everyone to honor their prior commitments but gives Jeff a chance to say 'goodbye' to the loyal Paradise Lost fans in style. This will be the band's final summer show before they kick-off their European tour on October 30 at King Tut's in Glasgow."

Adrian Erlandsson (onder meer bekend van At The Gates, Cradle Of Filth en The Haunted) voegde zich kort geleden bij Paradise Lost als hun nieuwe full-time drummer.

Een nieuw album van de groep, 'Faith Divides Us, Death Unites Us', verschijn op 28 september in Europa en op 6 oktober in de VS, beide via Century Media Records. De band start in oktober een grote Europese tour ter promotie van hun nieuwe release. Op 7 november staat Paradise Lost in Atak te Enschede, een dag later in Biebob te Vosselaar en op 10 november in De Helling in Utrecht.

zoeken
zoeken