Stephen Perkins in ziekenhuis met ellebooginfectie

Jane's Addiction zegt Australische optredens af

Artist news 24-07-2009 16:26

Jane's Addiction-drummer Stephen Perkins is opgenomen in de afdeling voor besmettelijke ziektes van het Cedars-Sinai Hospital in Los Angeles. Stephen wordt daar behandeld tegen een lelijke infectie in zijn elleboog. De artsen willen de drummer nog enkele dagen in het ziekenhuis houden voor een nadere diagnose en om te observeren of de behandeling met antibiotica aanslaat.

Door de elleboogontsteking ziet de rest van de formatie zich genoodzaakt om alle eerder geplande shows in Australië af te zeggen. Volgens zanger Perry Farrell is er alleen sprake van uitstel, geen afstel:
"I know how excited we were to come play in Australia, and how long the fans there have waited for this. I want everyone Down Under to know that we will come back as soon as we can."

De zes optredens in Australië zouden 25 juli beginnen in Byron Bay en 1 augustus eindigen in Perth.

Jane's Addiction, na een reünie weer in oorspronkelijke bezetting bij elkaar, is bezig aan een wereldtour. Het is hun eerste in 17 jaar.

De groep was zojuist teruggekeerd in Los Angeles na een succesvolle reeks optredens in Europa toen Stephen Perkins last kreeg van hevige zwellingen en pijn in zijn elleboog.

zoeken
zoeken