Real Men Don't Dance voorprogramma Chickenfoot

Real Men Don't Dance voorprogramma Chickenfoot

26 juni 2009 in de Waerdse Tempel, Heerhugowaard

Het Amsterdamse powerrock trio Real Men Don't Dance is, na vorig jaar het voorprogramma van Joe Satriani verzorgd te hebben, gevraagd om de show te openen van Chickenfoot. Chickenfoot is de nieuwe ban.....meer »»

Fabrieksbezoek Tycoon in Bangkok

De complete fotoreportage

Redacteur Dennis Boxem vertrok november vorig jaar naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand, voor een bezoek aan de twee percussiefabrieken van het jonge merk Tycoon. In Slagwerkkrant 152 lees je zijn .....meer »»

Benny Greb: Analyse drumsolo in Grebfruit

Extra noten bij Spelen (Slagwerkkrant 152)

In de cursus Spelen van Slagwerkkrant 152 behandelt Mark Eeftens een fraaie solo van de Duitse superdrummer Benny Greb. De solo is afkomstig van Greb’s nieuwe dvd 'The Language Of Drumming' en wordt g.....meer »»

Op Je Oren Online

Audio bij de Slagwerkkrantrubriek

Extra spannend was hij dit keer, de Slagwerkkrantrubriek Op Je Oren. Drie vrijwilligers uit de redactie luisterden zonder enige informatie vooraf naar Mr. A.T. van drummer Arthur Taylor. Zouden.....meer »»

Chad Smith interview

Uit de Slagwerkkrant-archieven

In Opmaat van Slagwerkkrant 152 lees je een kort interview met Chad Smith, die naast de Red Hot Chili Peppers nu en tweede band heeft: Chickenfoot. Het gaat om een heuse superformatie, want naast Smit.....meer »»

Dirk Bruinenberg over drums editen

Extra passage bij het interview uit Slagwerkkrant 152

In Slagwerkkrant 152 kun je een interview lezen met Dirk Bruinenberg. Deze Nederlandse rockdrummer was de vervanger van Ed Warby bij Elegy en speelde daarna tientallen metalalbums in (van onder meer K.....meer »»

Brieven online

Bij Slagwerkkrant 152

Omdat we op de redactie meestal meer brieven binnenkrijgen dan we in het magazine kunnen plaatsen, presenteren we hier op Slagwerkkrant Plus onze online brievenrubriek. Zo kunnen we iedereen uitgebrei.....meer »»

Simon Phillips en Pino Palladino naar Zoetermeer

PSP in De Boerderij op 15 november 2009

PSP is het nieuwe project van drummer Simon Phillips (Toto), toetsenist / bassist Philippe Saisse en basgitarist Pino Palladino (The Who, John Mayer). De live shows staan in het teken van de enorme te.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken