Dirk’s Drum Service biedt financiering voor de betere slagwerken.

Member news 08-07-2009 11:28

Neede -In tijden van een creditcrisis word de behoefte naar high-end slagwerken niet minder. “Men is juist kritischer naar wat een drumstel kan”, merkt Dirk Dronkers, eigenaar van DDS, op. “Iedereen wil het meeste waar voor zijn geld en investeert liever in een goed drumstel dan in een 2de hands. Je neemt vaak iemand anders zijn ellende over, nietwaar?”

Weliswaar wil men wel investeren, maar is het momenteel moeilijker om per direct geld op tafel te leggen. Om de drummer tegemoet te kunnen komen, heeft DDS een financieringsproject ontwikkeld. “Dit houdt samengevat in dat er in termijnen afbetaald kan worden. Er zijn verschillende aflossingsmogelijkheden waar men uit kan kiezen; ideaal om toch meteen met je droomdrumstel naar huis te kunnen gaan. Je kunt beter 1 keer goed investeren dan dat ik je volgende week weer aan de telefoon heb met pech onderweg… “Een goed drumstel is een investering waar je je hele leven plezier van zult hebben”, aldus Dirk.

Verschillende winkelketens bieden een soortgelijke service al aan, maar voor een drumwinkel is dit uniek. “We blijven druk met het verbeteren en uitbreiden van onze services. Er zijn nog mogelijkheden genoeg!”
zoeken
zoeken