Pestpop 2007

Pestpop 2007

Slecht geluid teistert goede optredens

Welke artiesten er op een festival komen is uiteraard erg belangrijk, maar dat ook de organisatie van invloed is op het succes van een festival, bewees de tweede editie van Pestpop, dat op 20 en 21 ap.....meer »»

After Forever's cd-presentatie van ‘After Forever’

17 april 2007 - Tivoli, Utrecht

After Forever is al jaren een gevestigde naam in de wereld van de gothic metal. Dinsdag 17 april presenteerde de band het nieuwe album, dat simpelweg ‘After Forever’ heet, aan een stampvol Tivoli in U.....meer »»

Ex Drummer

‘Waar was jij toen koning Boudewijn dood ging?’

Ex Drummer is Koen Mortier’s verfilming van het gelijknamige boek van de Vlaamse schrijver Herman Brusselmans. Het verhaal gaat over een Belgisch bandje van het platteland vol mislukkelingen, die hun .....meer »»

Slagwerkgekte in Gent bij Masters of Percussion

Stomend optreden van Rhythm X hoogtepunt van de dag

Slagwerkliefhebbers konden zondag 1 april genieten van op en top slagwerk tijdens het InCorps Masters of Percussion 2007 in Gent, België......meer »»

Sterke optredens op rustig Fret Alive!

Het was zondagavond 1 april bij aanvang verre van druk op FRET Alive! 2007. Misschien was het de warme lentezon die nog tot laat in de avond voor volle terrasjes zorgde en zo het festival een deel van.....meer »»

Succesvolle eerste Zaanse slagwerkdag

De eerste Zaanse slagwerkdag is een vervolg van de twee slagwerkdagen die eerder in Haarlem plaatsvonden. De locatie werd gewijzigd naar FluXus Centrum voor de Kunsten in Zaandam, omdat organisator Je.....meer »»

Randy Castillo documentaire in de maak

'Uncommon Passage: the Life, Blood, and Rhythm of Randy Castillo'

'Uncommon Passage: The Life, Blood, and Rhythm of Randy Castillo', is een documentaire over het leven en werk van drummer Randy Castillo. Op 26 maart 2002 stierf Randy aan de gevolgen van kanker en de.....meer »»

Sheila E. terecht uitverkocht

Divine Diva-tour muzikaal en spectaculair

In een uitverkocht Paradiso in Amsterdam liet Sheila E. met haar C.O.E.D. (Cronicles Of Every Diva) maandagavond 12 maart 2007 een warme, positieve en spectaculaire indruk achter. Met deze 'Divine Div.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken