Dave Weckl op Adams Drummersfestival 2010

Dave Weckl op Adams Drummersfestival 2010

Jazz-/fusionlegende toegevoegd aan festivalprogramma

De Amerikaanse jazz-/fusiondrummer Dave Weckl is toegevoegd aan de line-up voor het 20ste Adams Drummersfestival in Tessenderlo, België......meer »»

In memoriam: Ed Thigpen (1930-2010)

"Mr Taste" sterft op 79-jarige leeftijd

De Amerikaanse jazzdrummer Ed Thigpen is op 79-jarige leeftijd overleden in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Dat heeft zijn dochter bekend gemaakt......meer »»

Ramon Sampson wint Drum-Off 2009

19-jarig talent wint 40.000 dollar aan prijzen

Ramon Sampson uit Cordova, Tennessee heeft de Guitar Center's Drum-Off gewonnen, de grootste drumcompetitie van de VS waarin wordt gezocht naar Amerika's beste nog-niet-ontdekte drummer. Afgelopen vri.....meer »»

Slagwerkers in actie voor vrede in Sudan

Stewart Copeland en collega's bundelen krachten

Stewart Copeland van The Police, Phil Selway van Radiohead, Nick Mason van Pink Floyd, Jonny Quinn van Snow Patrol en verschillende andere bekende drummers gaan meewerken aan een vredescampagne voor S.....meer »»

In memoriam: Jimmy "The Rev" Sullivan

Avenged Sevenfold-drummer overlijdt 28 jaar oud

Jimmy Sullivan, beter bekend als Avenged Sevenfold's drummer en achtergrondzanger "The Rev", is gisteren (28 december) dood aangetroffen in zijn woning. Jimmy was slechts 28 jaar oud. Het onderzoek na.....meer »»

Nieuwe drummmer voor Thanatos

Marco de Groot vervangt Yuri Rinkel

Drummer Yuri Rinkel maakt niet langer deel uit van de metalpioniers Thanatos. Yuri wil zich volledig richten op zijn andere band, Melechesh. Houwitser-drummer Marco de Groot is ingelijfd als Yuri's op.....meer »»

Jimmy Chamberlin onthult naam nieuwe band

This gaat begin volgend jaar de studio in voor debuutalbum

Jimmy Chamberlin, voormalig drummer van de Smashing Pumpkins, heeft de naam van zijn nieuwe band bekend gemaakt: This......meer »»

Drive Like Maria-drummer breekt ribben

Joe Stroll van The States gastdrummer voor eindejaarsshows

Bjorn Awouters, drummer en zanger bij Drive Like Maria, heeft afgelopen weekend een paar ribben gebroken bij een incident met Marco Simoni, de voormalig bassist van de groep......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken