Yoran Vroom - video's en meer

Yoran Vroom - video's en meer

Video's en extra's bij het interview in SWK 193

In Slagwerkkrant 193 (mei-juni 2016) lees je een mooi diepte-interview met Yoràn Vroom door Hugo Pinksterboer. De jonge drummer, die door aardig wat kenners wordt getipt als een van dé talenten van di.....meer »»

Musikmesse 2016 verslag

Radicale veranderingen bij de Duitse muziekbeurs

We kondigden het in het NAMM-verslag al aan: De Musikmesse zou dit jaar radicaal anders zijn. Alle productgroepen staan vanaf nu door elkaar, en de hallen zijn ingericht op thema, en dat bleef niet zo.....meer »»

Mark Richardson - video's

Video's en extra's bij het interview in SWK 193

In Slagwerkkrant 193 (mei-juni 2016) lees je een interview met Skunk Anansie-drummer Mark Richardson. Het was alweer vijf jaar geleden dat we Richardson voor het laatst spraken, en in de tussentijd he.....meer »»

Meytal Cohen - video's en meer

Video's en extra's bij het interview in SWK 193

Meytal Cohen is met ruime voorsprong de meest succesvolle drumster op Youtube. Een paar maanden geleden was Meytal op doorreis in Amsterdam, en dat was een uitgesproken gelegenheid voor Slagwerkkrant-.....meer »»

Notentip Slagwerkkrant 193 - video Bill Stewart

Video bij de rubriek in Slagwerkkrant 193

In Slagwerkkrant 193 (mei-juni 2016) komt Mark Eeftens weer met een fijne Notentip; dit keer een fragment van Bill Stewart bij gitarist John Scofield. Hier op Slagwerkkrant Plus zie je twee video's va.....meer »»

Phil Collins - extra's

Archiefartikelen en Playlist bij het artikel in Slagwerkkrant 193

In Slagwerkkrant 193 (mei-juni 2016) lees je ons exclusieve interview met Phil Collins. De Britse supersterdrummer, die opkrabbelde na een geestelijk en lichamelijk zware periode en zelfs weer volop a.....meer »»

Video's Nicky Hustinx in Sandlane Sessions

Opnames van de sessie bij Sandlane Recording Facilities

Nicky Hustinx verzorgde op maandag 21 maart een Sandlane Session voor Slagwerkkrant, Remo, Sandlane Recording Facilities en 20 toehoorders. Bekijk de video's!.....meer »»

400.000+ views voor video Simon Phillips

Drumsolo Phillips op Slagwerkkrant Podium bij Drumland goed bekeken

Op 1 mei 2014 maakten wij met onze twee toen kersverse GoPro Hero 3+ Music cameraatjes een heel fijne video van de clinic van Simon Phillips bij Drumland. Dankzij de instellingkeuze in groothoek konde.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken