U vraagt wij spelen - deel 91 - video - Slagwerk-stucen met Mario Goossens

U vraagt wij spelen - deel 91 - video - Slagwerk-stucen met Mario Goossens

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 194

In de serie "Slagwerk-stucen met..." van hun vaste cursus "U vraagt Wij Spelen" presenteren Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase steeds een slagwerkstuk voor twee, drie of meer drummers:'Daarmee kun je gaan .....meer »»

Wes Watkins in Drumland - Shed en albumpresentatie - extra's

Extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 194

Op 31 maart was Amerikaanse gospel en r&b-drummer Wes Watkins opnieuw in Nederland voor een shed session gecombineerd met de presentatie van zijn soloalbum "Got My Own Sound". In Slagwerkkrant 194 (ju.....meer »»

Spelen met Jason Bittner - meer transcripties

Meer notenwerk bij de cursus in Slagwerkkrant 194

In zijn cursus "Spelen" van Slagwerkkrant 194 (juli-augustus 2016) heeft Mark Eeftens zich verdiept in het drumwerk van Jason Bittner. De metalheld, die op de komende DrumDrieDaagse speelt, is zwaar b.....meer »»

Jason Bittner klaar voor DrumDrieDaagse - video's

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 194

Jason Bittner komt op 13 augustus naar Den Haag voor een clinic + concert (met zijn band Flotsam And Jetsam) tijdens de DrumDrieDaagse. In Slagwerkkrant 194 (juli-augustus 2016) lees je een uitgebreid.....meer »»

Gespleten persoonlijkheid Lander Gyselinck - video's Stuff.

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 194

Lander Gyselinck (28 jaar) is een bijzondere drummer. Bij de MIA’s (Vlaamse Music Industry Award) werd hij zelfs uitgeroepen tot beste Belgische muzikant van 2015. In zijn band Stuff. (deze zomer te z.....meer »»

Martin van Duynhoven In A Mitrailleur op DrumDrieDaagse - video's en extra's

Video's en extra's bij het interview in SWK 194

Met zijn Percussion Ensemble baarde Martin van Duynhoven eind jaren zeventig groot opzien. Zijn compositie In ‘A’ Mitrailleur, voor 4 (tot 20) drummers is legendarisch. Op de DrumDrieDaagse, 12-13-14 .....meer »»

HerfstFest II - 23 oktober 2016

Met o.a. Drumbassadors en natuurlijk Koen Herfst

Voorverkoop voor deze tweede editie van HerfstFest start vrijdag 17 juni. Locatie van het drumfestival – georganiseerd door Koen Herfst in samenwerking met het Haags Pop Centrum, het Paard van Troje e.....meer »»

Notentip met Kaspar Rast - video en audio

Video en audio bij de tip van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 194

In zijn "Notentip" van Slagwerkkrant 194 (juli-augustus 2016) komt Mark Eeftens met een minder voor de hand liggend fragment. Een 7/8 compositie van de Zwitserse pianist Nik Bärtsch, gedrumd door vast.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken