Roland V-Drums contest

Roland V-Drums contest

Doe mee en win een professionele TD-20K drumset!

Roland V-Drums zijn de laatste jaren bijzonder populair geworden. Om dat te vieren schrijft Roland Central Europe een uitgebreide contest uit, waarin je wordt uitgedaagd elektronische of akoestische t.....meer »»

Extra foto's Musikmesse Frankfurt

Onder de druk van de gebruikelijke stortvloed aan productnieuws op de NAMM show lijkt de Musikmesse ook dit jaar weer genoegen te moeten nemen met een tweede plaats. Toch valt er op Europa’s grootste .....meer »»

Muzikantendag met Slagwerkkrant Masterclass Room

Ed Warby, Jeroen Kleijn, Hans Eijkenaar e.v.a. in en om de Melkweg

Zaterdag 12 mei is het Muzikantendag in Amsterdam. Buma Cultuur organiseert deze dag, opnieuw met medewerking van Slagwerkkrant en Slagwerkwereld.com. We hebben in de Melkweg onze eigen intieme Slagwe.....meer »»

Ian Paice – extra foto’s

In Slagwerkkrant 139 vind je een kort interview met Deep Purple-drummer Ian Paice. Dennis Boxem had tijdens de soundcheck echter ruim de tijd om nog veel meer mooie foto’s te maken......meer »»

Producers over drummers

En drummers over producers

In de afgelopen achttien jaar hebben we in Slagwerkkrant al redelijk wat aspecten van het studiodrummen belicht. Iets wat tot nu toe nog maar weinig aandacht heeft gekregen is het fenomeen ‘de produce.....meer »»

Extra notenwerk bij de cursus Spelen - deel 32

Razorlight en Kaiser Chiefs

Voor zijn cursus Spelen in Slagwerkkrant 139 ging Mark Eeftens aan de slag met de platen 'Razorlight' van de gelijknamige groep en 'Yours Truly, Angry Mob' van Kaiser Chiefs. Hij schreef van elk numme.....meer »»

DrumDrieDaagse 2007: schrijf je in!

Online inschrijving gestart

Het is weer zover: op 17, 18 en 19 augustus 2007 vindt in Den Haag de zesde DrumDrieDaagse plaats. Net als voorgaande jaren zal in Musicon, de drumschool van Cesar Zuiderwijk, het meest leerzame weeke.....meer »»

Inhoud Slagwerkkrant Plus 138

In Slagwerkkrant Plus vind je alle extra’s ten opzichte van wat tweemaandelijks in Slagwerkkrant verschijnt. Vind makkelijk je weg en surf er lekker doorheen met onderstaande links naar de pagina’s op.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken