Extra foto's fabrieksbezoek DW

Extra foto's fabrieksbezoek DW

Van drummaker tot toonaangevend slagwerkmerk

Als je een DW drumkit koopt, schaf je een door drummers internationaal erkend statussymbool aan. De naam DW staat gelijk aan kwaliteit, exclusiviteit en... torenhoge prijzen. Toch maakt het merk pas e.....meer »»

Josh Freese over Nine Inch Nails

In Slagwerkkrant 140 vind je een uitgebreid artikel over Josh Freese, drummer van bands als The Vandals, Devo en A Perfect Circle, maar hij speelde ook bij Sting en heel even bij Guns N’ Roses. In het.....meer »»

Drums opnemen - deel 2

Meer citaten van bekende drummers

Voor het artikel Drums opnemen - deel 2 in Slagwerkkrant 140, waarin we dit keer dieper ingaan op de daadwerkelijke opname en de postproductie, bladerden we door onze stapel oude Slagwerkkrante.....meer »»

Spelen met Josh Freese

Extra notenwerk

Die ene pagina van de cursus Spelen bleek lang niet genoeg te zijn om recht te doen aan de veelzijdigheid van de drummer op de cover van Slagwerkkrant 140: Josh Freese. Van pretcountry tot punk en van.....meer »»

Steve Smith clinic North Sea Jazz 2007

'Grooves From Jazz To World'

Op vrijdag 13 juli, van 21.45-22.30 uur, organiseert Slagwerkkrant met support van Zildjian en Remo een clinic van Steve Smith, drummer van Steps Ahead. De clinic vindt plaats tijdens het North Sea Ja.....meer »»

Lezersenquête 2007 Slagwerkkrant & Slagwerkwereld.com

Vul in en maak kans op een abonnement Slagwerkkrant

De tweejaarlijkse lezersenquête geeft ons veel inzicht in de beleving van Slagwerkkrant, en nu ook van Slagwerkwereld.com. Om jullie net zo goed van dienst te kunnen blijven zijn, en hopelijk beter, h.....meer »»

De poll: doe mee en vul het pollformulier 2007 in!

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant Poll 2007 door in onderstaand formulier jouw favorieten van afgelopen seizoen in te vullen: drummers.....meer »»

Boek- en dvd-tips Slagwerkkrant 139 Postorders

Bestellen online lesboeken en dvd's

Slagwerkkrant Postorders. ‘s Morgens besteld, ’s middags gepost! Deze regel kan niet áltijd opgaan, maar dat geven we dan duidelijk aan. Probeer ’t maar eens, je zult versteld staan van onze service! .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken