Koen Herfst gekozen tot Drummer van het Jaar door lezers van Slagwerkkrant!

Koen Herfst gekozen tot Drummer van het Jaar door lezers van Slagwerkkrant!

Categorie Drummer's Drummer Benelux

In tal van categorieën hebben we op deze site de winnaars bekend gemaakt van de Slagwerkkrant Poll Awards 2023. De volledige uitslag vind je in Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023). Vandaag p.....meer »»

Wavetabler: Kypski en Bram Hakkens

video bij het Opmaat-artikel in Slagwerkkrant 237

In onze OPmaat-rubriek van Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) schrijven wij over Wavetabler, een nieuw project van dj-producer Thomas Elbers, oftewel Kypski. Samen met drummer Bram Hakkens zet.....meer »»

Natsumi - Slopend tourschema met Bridear

video's bij het interview in Slagwerkkrant 237

In Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) lees je een interview met Natsumi, drumster van Japanse all Female rockband Bridear. In het interview vertelt ze dat zij dankzij de Europese tours gegroei.....meer »»

Vernon Chatlein - Van Snelle tot Imershon

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 237

In Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) lees je ons coverinterview met Vernon Chatlein. Als veelgevraagd percussionist doet hij grote gigs, bijvoorbeeld met rapper Snelle, of in de huisband van .....meer »»

Release van de Week: Vandenberg – Sin

Vandaag verschenen: 25 augustus 2023

Drie jaar geleden verraste Ad Vandenberg de rockwereld met ‘2020’, het eerste Vandenberg-album in 35 jaar. Op een opvolger hoefden we minder lang te wachten: ‘Sin’ verschijnt vandaag en is in .....meer »»

Nieuwe aflevering Drumpraat met Olaf Fase

Sietse Huisman spreekt en speelt met Olaf Fase (Slagerij van Kampen, The Passion, Drumfase)

Dit is alweer de derde aflevering van Drumpraat in het vierde seizoen; het seizoen waarin Drumpraat en Slagwerkkrant de handen ineen hebben geslagen. Daarom ook komt deze nieuwe aflevering precies teg.....meer »»

De nieuwe EFnote Pro is 100 procent podiumproof

Elektronische kit met volwaardige drums en ook realistisch vormgegeven bekkens

Binnen de elektronische drumscene is er al een paar jaar de tendens om de sets er iets meer podiumwaardig uit te laten zien. EFnote geeft wat dat betreft de concurrentie het nakijken. Het merk komt me.....meer »»

Slagwerkkrant review van de Ludwig Continental drums

Modern, vintage of modern-vintage? 

Bij Ludwig was het al een tijdje opvallend rustig in het wat meer betaalbare segment. En dan hebben we het met name over de prijsklasse waarin je meer wilt dan een beginners-drumkit, maar waar je niet.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken