Unieke concertregistratie Brainbox op komt

Unieke concertregistratie Brainbox op komt

Brainbox, de legendarische Nederpopformatie die eind jaren zestig heel Nederland plat speelde, geeft donderdag 22 juli een speciaal optreden in concertzaal Mezz te Breda......meer »»

Beef! zegt optreden Lowlands af

De Eindhovense zesmans reggae formatie Beef! treedt niet op tijdens het Lowlands Festival......meer »»

Nieuw album Honkoop en Warchitect

Warchitect, de technische thrash metalband uit Wageningen en omstreken, heeft de opnames afgerond van het nieuwe album......meer »»

Dan Swanö opnieuw de studio in met Ribspreader

Ribspreader, de Zweedse old-school death metalband met Dan Swanö als drummer en gitarist, zal binnenkort een nieuw album opnemen......meer »»

Vader betrokken bij ernstig auto-ongeluk

De Poolse death metalband Vader is ternauwernood aan het noodlot ontsnapt. De muzikanten waren gisteren betrokken bij een ernstig auto-ongeluk maar kwamen gelukkig met de schrik vrij. .....meer »»

Beste band ter wereld

Vergeet de Soundmixshow, Starmaker en Idols, de ultieme wedstrijd komt eraan: The World Battle of the Bands. .....meer »»

Bird Award voor technicus van Blue Note

De Bird Award Special Appreciation, een onderscheiding van het North Sea Jazz Festival, is dit jaar voor Rudy van Gelder. Hij is opnametechnicus van het jazzlabel Blue Note Records. .....meer »»

Detonation verschijnt op At The Gates Tribute

Drowned Scream Records en Goi Music brengen in september een bijzondere verzamelaar uit: ""Slaughterous Souls - A Tribute to At The Gates"......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken