Phil Varone voorziet levensverhaal van soundtrack

Phil Varone voorziet levensverhaal van soundtrack

Phil Varone, de drummer die onder meer in Saigon Kick en Skid Row speelde, is bezig met het maken van een film......meer »»

Slagwerkers steeds vaker de dupe van grensperikelen

Sinds de val van de Twin Towers heeft de angst voor terrorisme geleid tot verscherping van vele veiligheidsmaatregelen. Dat geldt ook voor het toewijzen van visa en andere vergunningen om te mogen opt.....meer »»

Stuur je videoclip op voor online uitzending

Het live uitzenden van video via het web is dankzij de toenemende snelheid steeds beter mogelijk. Breedband rukt al enige jaren op en compressietechnieken worden steeds verfijnder. Waarom is dat ook v.....meer »»

Eerste Rock 'n' Popmuseum ter wereld geopend

Gisteren heeft het Rock 'n' Popmuseum in de Duitse stad Gronau, vlak bij Enschede, z'n deuren geopend. Daarmee is het eerste rock- en popmuseum ter wereld een feit, aldus de organisatie.....meer »»

Minneman kiest voor Zildjian

Marco Minnenman is een endorsement aangegaan met de Avedis Zildjian Company: voortaan speelt Marco alleen nog maar op Zildjian bekkens......meer »»

Bill Ward wil andere openingsshow Ozzfest

Bill Ward, de drummer van Black Sabbath, heeft afstand genomen van de openingsact van Black Sabbath op Ozzfest 2004......meer »»

Vinny Appice op tour met nieuw project

Vincent Appice gaat op tour met progrock toetsenvirtuoos Erik Norlander, bekend van onder andere Lana Lane, en zanger Kelly Keeling. .....meer »»

Sun Caged stelt optreden ProgPower uit

Sun Caged ziet zich genoodzaakt om de show op de PreParty van het Amerikaanse ProgPower festival op 16 september af te zeggen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken