Siege Even: nieuwe full-length bevat slechts één nummer

Siege Even: nieuwe full-length bevat slechts één nummer

Siege Even heeft meer details losgelaten omtrent het komende album. Fans van de Duitse progressieve metalband kijken sinds de bandreünie in 2003 vol verwachting uit naar een nieuwe release......meer »»

Mudvayne-drummer en Pearl stunten met ludieke actie

De Amerikaanse drummer Matt McDonough, bekend van de band Mudvayne, geeft zijn fans de kans om te beslissen welke drumkit hij zal bespelen tijdens de opnames van de komende CD......meer »»

Wie heeft er al Zinin 2004?

Op zaterdag 28 augustus vindt de tweede editie van het Zinin festival plaats in Utrecht. Van één uur 's middags tot na middernacht laten onder meer DFD, Eleven, Gem en Racoon horen wat ze kunnen.....meer »»

Adam Sagan nieuwe drummer Into Eternity

Jim Austin (zie foto), de drummer van de Canadese progressieve deathmetalband Into Eternity, is uit de band gestapt. Zijn opvolger is inmiddels bekend: Adam Sagan......meer »»

Celtic Bells genomineerd voor beste druminnovatie

Factory Metal Percussion, een nieuwe produktlijn van Percussive Innovations, lijkt Europa te gaan veroveren. De metalen percussie-instrumenten waren al een groot succes op de NAMM Winter Show begin di.....meer »»

Signature sticks John Blackwell hernoemd

De Vater signature sticks van drummer John Blackwell hebben een andere naam gekregen......meer »»

Dirk Verbeuren gastdrummer bij band Aad Kloosterwaard

De nieuwe death metalband Infinited Hate (zie foto), heeft de titel bekend gemaakt van het tweede album: "Heaven Termination"......meer »»

Jovink en de Voederbietels stunten zich de hitparade in

Jovink en de Voederbietels, de rock 'n lol formatie uit de Achterhoek heeft voor een flinke stunt in hitparadeland gezorgd. De nieuwe single 'Luie Flikker' van de band is plotsel.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken