Rikki Rockett lucht zijn hart:

Rikki Rockett lucht zijn hart: "Poison kan veel beter"

"Poison is momenteel creatief gehandicapt". Dat schrijft de drummer van glamrock band, Rikki Rockett (echte naam: Richard Ream), op het message board van zijn eigen website......meer »»

Yamaha lanceert dtxperience.com

Elektronisch drummen met Tony Verderosa

Onlangs heeft Yamaha de website dtXperience.com gelanceerd ter ondersteuning van haar nieuwe serie elektronische drumsets. Op de website is nu al een schat aan informatie te vinden en te downloaden......meer »»

Morgan Ågren start tour door de VS

Morgan Ågren, bekend als drummer van de Mats/Morgan band, gaat in spetember door de VS touren......meer »»

Ancient-drummer start opnames Hortus Animae

Diego "GroM" Meraviglia, drummer van Ancient, is druk bezig met de voorbereidingen voor Hortus Animae, het 'prog-black metalproject' waarin hij drumt......meer »»

Fabrik Royale vindt nieuwe bassist

Heavy riff-oriented rockband Fabrik Royale heeft een nieuwe bassist gevonden in de persoon van Brian Frederiks (voorheen o.a. SmasHHead)......meer »»

Uitmarkt 2004

Vrijdagavond 27 augustus gaat de Uitmarkt 2004 van start. De opening op het Brandpodium wordt gepresenteerd door Brigitte Kaandorp en zal een wervelende show worden met tal van artiesten. De hele show.....meer »»

Gavin Harte weer terug op de drumkruk

Als gevolg van 'persoonlijke omstandigheden' zal invaldrummer Spike niet invallen bij Callenish Circle tijdens optredens in september. Samen met Occult vergezelt de band dan Dismember en Hea.....meer »»

Drum mee met Derek Roddy

Derek Roddy, het snelheidsmonster van Hate Eternal, heeft de opnames afgerond voor het nieuwe album van de band. De drumtracks werden opgenomen in de Mana Recording Studio's van gitarist Erik Rut.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken