Emily Dolan-Davies begint band met Skyclad-zanger

Emily Dolan-Davies begint band met Skyclad-zanger

Emily Dolan-Davies, de talentvolle Britse drumster die in februari de derde prijs won in de Young Drummer of the Year-wedstrijd, blijkt tegenwoordig in de nieuwe band van Martin Walkyier te spelen......meer »»

Daniel Zimmermann in de studio met Freedom Call

Daniel Zimmermann, drummer van Gamma Ray en Freedom Call, is met laatstgenoemde band begonnen aan de opnames van een nieuw album......meer »»

Muzikaal leesvoer

Het wordt smullen voor muziekliefhebbers. Ten minste, als ze van lezen houden. Twee bijzondere boeken die beide op geheel eigen wijze om muziek draaien, liggen binnenkort in de winkel......meer »»

Van Dik Hout op Night of the Proms

tijdens de Night of the Proms concerten in de Rotterdamse Ahoy' in november zal Van Dik Hout samen met het symfonieorkest Il Novecento een aantal van haar grootste hits uitvoeren......meer »»

Winnaars van de Kerrang! Awards zijn bekend

De Kerrang! Awards 2004 zijn uitgereikt. De belangrijkste categorie van deze prestigieuze prijs, de award voor 'beste band op deze planeet' is voor Metallica......meer »»

Epica trekt de wereld door

Epica, de groep met voormalig After Forever-gitarist Mark Jansen en drummer Jeroen Simons in de gelederen, gaat aan hun eerste Europese tour beginnen......meer »»

Blue Öyster Cult-drummer stapt uit de band

Drummer Bobby Rondinelli heeft officieel de band Blue Öyster Cult verlaten om zich volledig te kunnen richten op The Lizards. Dat meldt ElectricBasement.com. .....meer »»

Ilja Reijngoud krijgt Singer Laren Jazz Award 2004

Op 3, 4 en 5 september 2004 vindt de 2e editie van Laren Jazz Festival plaats. Met de wederopstanding van jazz in Laren is een prestigieuze muziekprijs ingesteld die dit jaar naar Ilja Reijngoud gaat......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken