Cherisse Ofosu-Osei weg bij Mantas

Cherisse Ofosu-Osei weg bij Mantas

Cherisse Ofosu-Osei, de jonge maar talentvolle drumster van Mantas 666, heeft de Britse metalband verlaten wegen "contractuele verplichtingen". De band is met spoed op zoek naar vervanging......meer »»

Green Carnation: "drummer te extreem voor ons"

De Noorse metalband Green Carnation heeft afscheid genomen van drummer Anders Kobro. De drumkruk achter Kobro's drumkit (zie foto) heeft nauwelijks de tijd gekregen om af te koelen: de band heeft.....meer »»

Marilyn Manson-drummer gewond tijdens optreden

Ginger Fish, drummer bij shockrocker Marilyn Manson, is gewond geraakt tijdens een optreden in Duitsland. .....meer »»

Jörg Michael nieuwe Saxon-drummer

De hardrockers van Saxon hebben een nieuwe drummer: Jörg Michael. Hij volgt zijn eveneens Duitse collega Fritz Randow op, die de band in 1998 kwam versterken......meer »»

Osdorp Posse meets Laberinto

De Osdorp Posse en Laberinto zijn begonnen aan een intensieve (live-)samenwerking......meer »»

Mark Weerts stopt met Razor Crusade

Drummer Mark Weerts is opgestapt bij Razor Crusade. Hij slaagde er niet langer in om zijn studie en de band te combineren......meer »»

Internationale platendeal voor Mennen

De Nederlandse, grotendeels uit Limburg afkomstige rockband Mennen, heeft een internationale deal gesloten met de Zweedse platenmaatschapij Escapi NMS AB......meer »»

Drummer Live 2004 - Paradiso

Aanstaande maandag 27 september presenteren Slagwerkkrant & Paradiso DRUMMER LIVE, met een absoluut top-programma: Martijn Bosman (Kane) + Ro Krom & Ruud de Graaff (Olabola), Steve Smith en als aflsui.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken