Band Aid versie 3.0 in de maak

Band Aid versie 3.0 in de maak

Eén van de grootste kersthits aller tijden, "Do They Know It's Christmas?" van Band Aid, wordt in een nieuw jasje gestoken......meer »»

Incantation zonder Kyle Severn op tour

Incantation-drummer Kyle Severn (zie foto) gaat niet mee op de komende Europese tour wegens het onverwachte overlijden van zijn moeder......meer »»

Nieuw Gorefest-album op komst

De heroprichting van Gorefest is daadwerkelijk een feit en blijkt structureel van aard. Er is zelfs een nieuw album in de maak......meer »»

Malmsteen-drummer vervangt Nicko McBrain

McBrain Damage, de band rondom Iron Maiden-drummer Nicko McBrain en voormalige Black Sabbath-bassist Dave "The Beast" Spitz, moet het zonder Nicko achter de drumkit doen......meer »»

Nieuwe drummer voor Spoiler

De stoere rockers van Spoiler hebben een nieuwe drummer: Wobbe Visser (zie foto). Oorzaak van de drummerswisseling is het vertrek van zanger Jascha van Roij......meer »»

Shawn Drover touring-drummer Megadeth

Drummer Nick Menza gaat niet mee met de komende Megadeth-tour. Dat blijkt uit een posting op de website van de band. In Menza's plaats komt Shawn Drover, bekend van Eidolon (zie foto)......meer »»

Mennen biedt illegale bootleg legaal aan

De Zuid-Nederlandse rockband Mennen, met Fon Janssen achter de drumkit, ontdekte onlangs dat er via internet live-opnames van hen te koop aangeboden werden......meer »»

The Rotterdam Ska-Jazz Foundation laat van zich horen

The Rotterdam Ska-Jazz Foundation (kortweg RSJF), heeft versterking gekregen van een zangeres: Dorien van Meel......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken