Duitse rechter vindt Queen niet Brits genoeg

Duitse rechter vindt Queen niet Brits genoeg

Hoewel drummer Roger Taylor op 26 juli 1949 in King's Lynn, Norfolk is geboren, is het voormalig lid van de rockband Queen niet Brits genoeg. Dat meent een rechter in Keulen. Over gitarist Brian May e.....meer »»

Win persoonlijk Perzonal War-optreden

Drummer Martin Buchwalter en de overige bandleden van Perzonal War touren in november door de Benelux met akoestische sets. .....meer »»

Michael Coolen verder met ex-leden Vals Licht

Michael Coolen, bekend van Brotherhood Foundation, Chilburn en Medicamento, heeft samen met drie voormalige leden van de band Vals Licht een nieuwe groep opgericht: Supersonic......meer »»

Presentatie nieuwe Mimezine-album 'Feed the Monkey'

Vanavond (21 oktober 2004) is de CD-presentatie van het nieuwe Mimezine album 'Feed the Monkey'. Op de vooravond van de officiële releasedatum laat de band in Bitterzoet in Amsterdam om 22.30 uur de 1.....meer »»

Pete Lockett tekent endorsement met Pro-Mark

Pete Lockett, de 'Hans Eijkenaar van Groot-Britannië', is een endorsement aangegaan met Pro-Mark drumsticks......meer »»

Owe Lingvall herstelt voorspoedig

De Zweedse metalheads van Nocturnal Rites hebben een update gegeven over de gezondheidstoestand van Owe Lingvall. .....meer »»

Award-nominaties voor Taxe

Taxe, de Amerikaans/Nederlandse band met ex-K-otic Martijn Terporten in de gelederen, is genomineerd voor The Rockies. Dat zijn de belangrijkste onderscheidingen voor bands in het clubcircuit van Los .....meer »»

Pimba start ikwildrummen.nl

Drummer Pim van Ham is in oktober 2004 gestart met zijn project 'Ik wil Drummen'. Dit initiatief voor drumworkshops is speciaal opgezet voor kinderen van basis- en middelbare scholen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken