Tweede album Subsonic op komst

Tweede album Subsonic op komst

Subsonic, het soloproject van voormalig Celtic Frost-gitarist Ron Marks, brengt begin november een tweede album uit. "No Such Soul" is de titel van de schijf. .....meer »»

The Fifth Sun klaar met opnames

Samen met de Zweedse drummer Patrik J. Sten (zie foto) hebben de Amerikaanse muzikanten van The Fifth Sun de opnames afgerond van "The Hunger to Survive"......meer »»

Vixen weer bij elkaar?

Voor "Bands Reunited", een populaire show van de Amerikaanse zender VH1, komen Roxy Petrucci en de overige leden van de 'all female' glamrockband Vixen weer bij elkaar. Of de reünie slechts .....meer »»

Tungsten doet studio-opnames over

Tungsten-drummer Mark Talamo en zanger/gitarist Al Hodge zijn samen begonnen aan de heropnames voor een nieuw album. Dat meldt de band op de eigen website......meer »»

Nieuw album Tommy Lee op komst

Naast een boek en een eigen tv-serie, weet Tommy Lee ook nog tijd vrij te maken voor een nieuw solo-album. Samen met producer Scott Humphrey en een aantal speciale gastbijdragen zijn inmiddels drie nu.....meer »»

Kiilerich terug bij Exmortem

Drummer Reno Kiilerich is terugkeerd bij Exmortem. Hij zal onder meer met de Deense metalband gaan touren......meer »»

Meer namen toegevoegd aan Band Aid III

Noel Gallagher (Oasis), Damon Albarn (Blur) en Dido behoren tot de nieuwste popsterren die hun medewerking hebben toegezegd aan Band Aid III. Initiatiefnemers Bob Geldof en Midge Ure (Ultravox) prober.....meer »»

Songteksten U2 na 23 jaar terug

Een koffertje met songteksten van de Ierse rockgroep U2 is na 23 jaar weer boven water. Bijna een kwart eeuw nadat de teksten waren gestolen, is het terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaars. Dat meld.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken