Metallica's monsterlijke documentaire komt eraan

Metallica's monsterlijke documentaire komt eraan

De Metallica-documentaire "Some Kind of Monster" komt in januari 2005 uit. Dat heeft drummer Lars Ulrich bevestigd......meer »»

Nieuwe releases Nuestros Derechos

Het gaat goed met Nuestros Derechos: nadat de band afgelopen weekend het driedaagse Utreg Punk Fest afsloot, werd vandaag bekend dat het trio binnenkort ook op plaat van zich laat horen......meer »»

Dave Witte nieuwe drummer Municipal Waste

Metal/hardcore-drummer 'extraordinaire' Dave Witte is officieel toegevoegd aan de line-up van Municipal Waste. Eerder speelde Witte in bands als Human Remains, Discordance Axis, Melt-Banana.....meer »»

Bård "Faust" Eithun weerspreekt geruchten

Ondanks eerdere geruchten op het internet, zit Bård "Faust" Eithun niet in Helvete, de band met onder andere leden van Darkthrone, Disiplin en Carpathian Forest. Dat schrijft de voormalige Emperor- en.....meer »»

Dubbel debuut voor Vicious Art

De Zweedse death-/thrashband Vicous Art maakt z'n live debuut op 12 november in Tantogården in Stockholm. Natuurlijk vinden er dagelijks vele premiere-optredens plaats, maar Vicious Art is niet z.....meer »»

Nieuwe releases van Face Tomorrow op komst

Goed nieuws voor alle fans van Face Tomorrow: de band brengt "The Closer You Get" binnenkort op vinyl uit. Daarmee gaat een langlopende belofte eindelijk in vervulling......meer »»

Succesvolle tweede editie Amsterdam Vintage & Custom Drum Show

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober vond de tweede editie van de Amsterdam Vintage & Custom Drum Show plaats in De Griffioen te Amstelveen. Evenals vorig jaar was het evenement een groot succes. Zowel.....meer »»

Bløf brengt verzamelalbum drie maal uit

Op 29 november brengt Bløf een verzamelalbum uit met een selectie van hun beste werk. Dat heeft Bløfs platenlabel EMI bekend gemaakt. Het album heet "Het eind van het begin" en geeft een overzicht van.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken