Verdwijnt het NPI na 2005?

Verdwijnt het NPI na 2005?

D66-staatssecretaris Van der Laan van Cultuur heeft het definitieve besluit genomen de subsidie voor het Nationaal Pop Instituut (NPI) flink te korten. Hierdoor wordt de Nederlandse popmuzieksector ui.....meer »»

Hardcase lanceert Hardrock-serie

Het Britse merk Hardcase heeft een nieuwe serie drumcases gelanceerd, en een koffer voor bassdrumpedalen......meer »»

Mike Portnoy gastdrummer bij Overkill

Mike Portnoy, drummer van Dream Theater, zal op vrijdag 29 oktober meespelen met de thrashers van Overkill. Of Tim Mallare, vaste drummer van de band, ook van zich laat horen is onbekend......meer »»

Exclusieve clinic Peter Wildoer

Peter Wildoer, drummer van de Zweedse band Darkane, geeft een exclusieve drumclinic tijdens het Aalborg Metal Festival op 6 november in Aalborg, Denemarken. .....meer »»

In memoriam: John Peel

Engelands beroemdste radio-DJ, John Peel, is vandaag op 65-jarige leeftijd overleden. Peel was met zijn echtgenote op vakantie in Peru toen hij aan een hartaanval bezweek......meer »»

John Longstreth sessiedrummer Dying Fetus

Dying Fetus heeft een toevoeging aan de line-up bekendgemaakt: John Longstreth zal de komende maanden als sessiedrummer meespelen. Hij valt in voor reguliere drummer Erik Sayenga tijdens de tour van D.....meer »»

Geen gezondheidsproblemen voor Menza

Nick Menza, voormalig drummer van Megadeth, ontkent dat een slechte gezondheid een rol heeft gespeeld bij zijn recente ontslag uit de band......meer »»

Nieuw werk van Jimmy Copley op komst

Het album dat Tony Iommi (Black Sabbath) en Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath) in 1996 opnamen en tegenwoordig onder de titel "Eigth Star" een veelgevraagde bootleg is, wordt nog dit jaar als o.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken