Fields of Rock keert terug in 2005

Fields of Rock keert terug in 2005

Na het succes van Fields of Rock in 2003, krijgt het festival in 2005 een nieuwe editie!.....meer »»

Black Rebels verder zonder Nick Jago

Nick Jago, drummer van de Black Rebel Motorcycle Club, heeft de band verlaten. De achtergebleven bandleden verklaren dat Nick een tijdje pauze gaat houden en zelfs in wat andere bands gaat drummen, ma.....meer »»

Turmoil na vijf jaar weer terug

Philadelphia's hardcorelegende Turmoil is weer bijeen. Na een periode van bijna vijf jaar heeft de band de koppen weer bij elkaar gestoken......meer »»

Nile-gitarist kiest voor drummen

Nile-gitarist Dallas Toler-Wade blijkt niet alleen vlot over de snaren te kunnen spelen, maar ook goed uit de voeten te kunnen achter een drumkit. .....meer »»

Headway Festival zoekt bands

Op 2 en 3 april 2005 vindt alweer de derde editie van het Headway Festival plaats. Het progressieve rock- en metalfestival wordt - net als vorig jaar - gehouden in P60 te Amstelveen. De organisatie he.....meer »»

Randal Corsen wint Edison Jazz Award

Pianist Randal Corsen is winnaar van de Edison Jazz Award 2004 in de categorie "Jazz Nationaal" voor zijn album 'Evolushon', uitgebracht op Challenge Records......meer »»

DualDisc: CD en DVD op één schijf

Platenlabels hebben een nieuw produkt op de markt gebracht: de langverwachte DualDisc......meer »»

Graveyard Rodeo staat op uit het graf

De Lousiana hardcore-/metalpioniers Graveyard Rodeo zijn weer bij elkaar. Dat heeft Wayne "Doobie" Fabra, drummer van de groep, bevestigd......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken