Rectify tekent bij Garden of Exile

Rectify tekent bij Garden of Exile

Metalcoreband Rectify, met Eelke Zegveld op drums, heeft een deal getekend met het jonge Nederlandse label Garden of Exile Records. Het debuutalbum "Have Mercy…", dat onlangs werd afgerond, zal begin .....meer »»

The Red Chord vindt eindelijk een drummer

Guy Kozowyk, zanger van The Red Chord, heeft aangekondigd dat de groep eindelijk een passende drummer heeft gevonden: Brad Fickeisen. Met zijn komst is een einde gekomen aan een lange zoektocht. .....meer »»

Matt Connell nieuwe drummer Exhumed

Exhumed heeft de toevoeging van de Canadese drummer Matt Connell (ex-Fuck The Facts, Experiment In Terror) bekend gemaakt......meer »»

Franz Ferdinand in scheiding?

Vlak na een optreden in Parijs is er is backstage ruzie ontstaan tussen Alex Kapranos en Nick McCarthy van de Britse groep Franz Ferdinand. .....meer »»

Despair opnieuw opgericht

Drummer Markus "Makka" Freiwald en de overige leden van Despair, zijn weer bij elkaar. In de bezetting van de legendarische Duitse thrashband zitten Waldemar Sorychta, gitarist van Grip Inc (met Dave .....meer »»

Iron Maiden-tribute met topdrummers

De legendarische producer en muzikant Bob Kulick (Kiss, Meatloaf, zie foto), brengt een all-star tribute to Iron Maiden uit ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan......meer »»

Nevermore-drummer scoort platendeal met eigen band

Pure Sweet Hell, de band rondom Nevermore-drummer Van Williams, heeft een deal getekend bij het label Crash Music......meer »»

Snatchin' Jenny naar World Final van Global Battle Of The Bands

De Amersfoortse band Snatchin' Jenny heeft de de Nederlandse finale van The Global Battle Of The Bands in de Melkweg te Amterdam gewonnen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken