Nieuw contract en nieuw album voor Shadow Gallery

Nieuw contract en nieuw album voor Shadow Gallery

De progressieve powermetalband Shadow Gallery heeft een contract ondertekend bij InsideOut Music. De groep neemt momenteel het vijfde album op, dat de voorlopige titel "Room Five" heeft gekregen. Naar.....meer »»

Ernst van Ee zoekt video-opnames

Ernst van Ee, drummer van de legendarische hardrockgroep Helloïse, is namens de groep op zoek naar video-opnames......meer »»

Jovink en de Voederbietels bestolen

Gisteren, maandag 29 november 2004, is de vrachtwagencombinatie van Jovink en de Voederbietels gestolen. De groep is al hun instrumenten kwijt, evenals de de complete geluid- en lichtinstallatie......meer »»

Nieuwe Watchtower-release op komst

Watchtower-gitarist Ron Jarzombek heeft een update gegeven van de recente opnamesessies voor het langverwachte nieuwe album van de groep. De nieuwe release heeft voorlopig de passende titel "Mathemati.....meer »»

Ritmisch salsafeest met Fabian Nodarse

Op 21 november 2004 vond in de Winkel van Sinkel in Utrecht de presentatie plaats van de eerste solo-cd van Fabian Nodarse, 'Renacer' (herboren). In de salsawereld is Fabian (Cuba, 1974) een bekende z.....meer »»

Martin Verdonk presenteert Old School New Sound

Op 27 oktober 2004 presenteerde Martin Verdonk zijn nieuwe solo cd 'Old School New Sound' in Nighttown, Rotterdam. Slagwerkwereld was samen met prijswinnares Jiske van Loon aanwezig bij deze gedenkwaa.....meer »»

Kylähullut presenteert debuutalbum

Kylähullut, de Finse groep met Alexi Laiho (Children Of Bodom), Vesku Jokinen (Klamydia) en drummer Tonmi Lillman (Hateframe, Sinergy), heeft de opnames afgerond van het eerste full-length album......meer »»

Nieuwe band voor Evergrey-drummer

Evergrey-drummer Jonas Ekdahl is samen met Henrik Danhage, gitarist van Evergrey, en Hammerfall-bassist Fredrik Larsson een side-project begonnen. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken