InCorps organiseert Masters of Percussion

InCorps organiseert Masters of Percussion

InCorps organiseert op 20 november 2005 de Masters of Percussion in Antwerpen. In conservatorium De Singel zal er een Mega Percussion dag worden georganiseerd met workshops, clinics en de Europese Per.....meer »»

Nuestros Derechos: goed en slecht nieuws

De Punx Pleurop Plaat deel 2, in samenwerking met Up Magazine, is uit! Op deze compilatie is ook een bijdrage van Nuestros Derechos te horen......meer »»

Nothing beats the smell of a sweaty drummer

Er gaat niets boven de zurige zweetlucht van drummers. Ten minste, dat lijkt een Brit te denken die de met zweet doordrenkte handdoek van Dave McClain te koop aanbiedt op eBay......meer »»

Laatste twee winnaars Grote Prijs bekend

Gisteravond, zaterdag 4 december 2004, werden ook de laatste twee winnaars van De Grote Prijs van Nederland bekend: Charlie Dée en Lemonseven (zie foto) maken het winnaarskwartet compleet. .....meer »»

Heftige drums op het Real Rock festival

Zondag 19 december 2004 vindt in Tivoli te Utrecht de allereerste editie van het Real Rock Festival plaats. Zes Nederlandse bands zullen op deze avond bewijzen dat pure (hard)rock nog springlevend is......meer »»

Genomineerden Pop Scriptieprijs bekend

Op donderdag 20 januari 2005 wordt in zaal Fantasio van het Nederlands Popinstituut (NPI) de nieuwe winnaar van de Pop Scriptieprijs bekend gemaakt. .....meer »»

Trommel mee met Donkey Konga

Nintendo brengt deze feestdagen een spel uit waarvan slagwerkliefhebbers volledig uit hun bol gaan. Donkey Konga draait om trommelen. Niets meer, niets minder. Hiervoor gebruik je de bongo, twee aanee.....meer »»

Ritmes winnen in de Grote Prijs van Nederland

Dave van den Dries, drummer van de Tilburgse danceformatie Linked, heeft donderdag 2 december de Ntb Beste Muzikantprijs gewonnen tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland 2004 in de categori.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken