Epica-zangeres weer op de been

Epica-zangeres weer op de been

Epica-zangeres Simone Simons is weer in staat om de tour door Mexico af te maken......meer »»

The Nits vieren feest

De muzikanten van The Nits vierden recentelijk hun 30-jarig bestaan en dat deden ze niet ongemerkt......meer »»

Nieuwe Nederlandse downloadservice

Vanaf 1 januari 2005 biedt LegalDownload.nl een webwinkel aan onbekend muzikaal talent. De website prijst zichzelf aan als een eenvoudige manier om als onbekende band je downloads te verkopen......meer »»

Nieuw Sabbath-album op komst?

Terwijl drummer Kenny Aronoff met Black Sabbath-gitarist Tomy Iommi en Glenn Hughes, voormalig zanger van Deep Purple, bezig is met de opnames van een nieuw studio-album, worden de geruchten over een .....meer »»

Oil stopt ermee

Oil is niet meer. Afgelopen week besloot de Rotterdamse rockband met internationale allure het bijltje erbij neer te gooien. .....meer »»

Jimmy Chamberlin stelt nieuwe band voor

Jimmy Chamberlin, de voormalige drummer van de Smashing Pumpkins en Zwan, presenteert binnenkort zijn nieuwe band. Dat meldt MTV......meer »»

Gouden plaat voor Anouk en Within Temptation

Drie weken na de release is het nieuwe album van Within Temptation bekroond met een gouden plaat. Een geweldig ersultaat voor Stephen van Haestregt en de rest van de band!.....meer »»

Afscheid van Darrell Abbott

Vanavond, dinsdag 14 december, vindt de uitvaart plaats van gitarist 'Dimebag' Darrell Abbot, bekend van Pantera en Damageplan in het Arlington Convention Center te Arlington, Texas. Het ontmoetingsce.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken