Marce Castro terug bij Coffin Texts

Marce Castro terug bij Coffin Texts

Drummer Marce Castro is weer terug bij Coffin Texts, de death metalband uit Los Angelos......meer »»

Johnny Ramone strijdt tegen kanker

Ramones-gitarist Johnny Ramone ligt in een ziekenhuis in Los Angeles wegens kanker aan zijn prostaat. Dat bericht Rolling Stone magazine......meer »»

Academie voor Popcultuur houdt open dag

De Academie voor Popcultuur in Leeuwarden houdt vrijdag 25 juni een open dag. De Academie kent twee opleidingen: Muziek en Popvormgeving. Geďnteresseerden kunnen tijdens deze open dag nadere kennis ma.....meer »»

Utrechtse popcultuur tentoon gesteld

Op vrijdag 18 juni opent het Centraal Museum in Utrecht de tentoonstelling 'Pop Utrecht'. De expositie geeft een beeld van de Utrechtse popcultuur in de afgelopen vijftig jaar......meer »»

Morgan Rose wint dubbele onderscheiding

Morgan Rose, drummer van de Amerikaanse band Sevendust, heeft een dubbele prijs gekregen.

Hij is maar liefst twee maal tot 'beste drummer' uitverkozen......meer »»

Nieuwe band voor Fon Janssen?

Fon Janssen, bekend van o.a. Mennen en Project Fear, is gevraagd om als sessiedrummer te fungeren in de nieuwe alternatieve popband Soulstar......meer »»

Music For Nations sluit de deuren

Het legendarische Britse label Music For Nations houdt er mee op. Alle artiesten die nu nog door de platenmaatschappij worden uitgebracht, komen onder de hoede van moedermaatschappij Zomba Records Gro.....meer »»

Russ Givens begint Tarot Productions

Russ Givens, beter bekend onder zijn artiestennaam Proscriptor, is een eigen label begonnen: Tarot Productions. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken