Vijfde editie Uur U van start

Vijfde editie Uur U van start

Het Uur U begint eind januari 2005 aan haar vijfde editie. Het Uur U is een competitie voor bands en artiesten uit de stad Utrecht. .....meer »»

Joe Nunez lanceert eigen website

Soulfly-drummer Joe Nunez heeft zijn persoonlijk website gelanceerd......meer »»

Zieke Deen Castronovo zegt shows af

Soul Sirkus, de band met drummer Deen Castronovo, heeft per direct alle geplande optredens afgezegd......meer »»

Voicst-song op de tv in de Verenigde Staten

Het nummer "Acts of Fire" van Voicst zal de hele maand januari gebruikt worden in een promo van de Amerikaanse televisiezender AMC Network (American Movie Classics). Maar liefst 86 miljoen huishoudens.....meer »»

Winnaars Zilveren Harp 2004 bekend

De winnaars van de Zilveren Harpen 2004 zijn bekend. Jerney Kaagman, directeur van Conamus, onthulde de namen van de gelukkige winnaars vandaag, 4 januari 2005, tijdens het 3FM-radioprogramma “Claudia.....meer »»

Tony Laureano opnieuw met Aurora Borealis in studio

Tony Laureano, als drumbeest en snelheidsmonster bekend van onder andere Nile, Angelcorpse, Dimmu Borgir en God Dethroned, gaat eind januari met zanger/gitarist Ron Vento de studio in om het vijfde Au.....meer »»

Terry Bozzio met Metropole Orkest in 013

Na de aankondiging dat Terry Bozzio op 17 januari een clinic geeft bij Drumworld in Ittervoort, is nu ook bekend gemaakt dat hij op zondag 9 januari om 15:00 uur op zal treden met het Metropole Orkest.....meer »»

The Human Condition brengt eerste EP uit

The Human Condition, de band met voormalig Sacred Reich-gitarist Wiley Arnett, brengt op 1 februari zijn eerst EP uit in eigen beheer......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken