Spectaculaire clinic Terry Bozzio bij Adams Drumworld

Spectaculaire clinic Terry Bozzio bij Adams Drumworld

Er zijn meesters en er zijn meesters. Terry Bozzio liet tijdens zijn clinic op 17 januari 2005 bij Adams Drumworld zien dat hij de Meester der meesters is. Behalve zijn innemende persoonlijkheid, was .....meer »»

Dirk Verbeuren met Yyrkoon op tour

Dirk Verbeuren doet het weer. De Scarve-drummer die regelmatig bij andere bands invalt als sessiedrummer, helpt dit maal de Franse groep Yyrkoon uit de brand......meer »»

Life Of Agony maakt titel nieuwe album bekend

De heropgerichte groep Life Of Agony heeft de titel van het langverwachte comeback-studioalbum bekend gemaakt: "Broken Valley". Epic brengt de schijf in mei uit. Een afbeelding van de voorkant vind je.....meer »»

Phil Varone hoofdrol in documentaire

Phil Varone, bekend als drummer in rockbands Saigon Kick en Skid Row, is hoofdrolspeler in de documentaire "Waking Up Dead". De flm gaat onder meer over de "verderfelijke invloed van beroemdheid.....meer »»

Barbies voor fans van Slayer en Kiss

Met poppen spelen is natuurlijk niet weggelegd voor stoere rockers......meer »»

Mike Portnoy wordt Fates Warning-drummer

Niet Nick D'Virgilio, drummer en zanger van Spock's Beard, maar Dream Theater-drummer Mike Portnoy zal plaatsnemen achter de drumkit van Fates Warning tijdens hun show op het Headway Festival 2005......meer »»

Ook The Offspring op Vans Warped Tour 2005

The Offspring is toegevoegd aan de line-up van de Vans Warped Tour die binnenkort van start gaat. Dat meldt Billboard.com......meer »»

Overspel door Thé Lau

Thé Lau heeft een nieuw theaterprogramma: 'Overspel'. Waar het hart spreekt, heerst opwinding. En waar opwinding heerst, broeit het overspel. Muzikaal en emotioneel overspel, in zang en muziek. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken