Nieuw album Poison The Well in de maak

Nieuw album Poison The Well in de maak

Ondanks hardnekkige geruchten is Poison The Well nog steeds bij elkaar en niet van plan om ermee te stoppen. Sterker nog, de groep werkt alweer aan een nieuwe release......meer »»

Scott Travis bereidt zich voor op wereldtournee

Volgens de officiële website van Racer X is drummer Scott Travis naar Groot Britannië vertrokken om zich daar met de rest van Judas Priest voor te bereiden op de komende wereldtournee......meer »»

Stet Howland weg bij Carnival of Souls

Drummer Stet Howland (W.A.S.P., Run21, Blackfoot, Belladonna, Killing Machine) heeft zijn vertrek bij Carnival of Souls aangekondigd......meer »»

Sentenced: na het nieuw album stoppen we

"The Funeral Album" is de titel van het nieuwe Sentenced-album. Niet geheel toevallig, want de Finse band heeft bekend gemaakt dat dit zijn laatste album is. De beslissing om daarna te stoppen werd al.....meer »»

Bleeding Through, Cult of Luna en Ataglance

live @ Goudvishal, Arnhem, 4 februari 2005

Vrijdag 4 februari speelden Ataglance (NL), Cult of Luna (Swe) en Bleeding Through (USA) in de Goudvishal te Arnhem. Terwijl een collega-redacteur elders in de stad in Willemeen genoot van de CD-prese.....meer »»

Nembrionic-drummer geeft update

Drummer Noel van Eersel, onder meer bekend als slagwerkwerker van Nembrionic, heeft een update gegeven van zijn huidige muzikale activiteiten......meer »»

Autumn wordt support van Within Temptation

Autumn is bevestigd als support act van Within Temptation tijdens de Duitse tour die in februari plaatsvindt. Dat heeft Autumn's label The Electric Co. vandaag bekend gemaakt......meer »»

Europese tour voor Panchrysia en Marduk

De Belgische blackmetalformatie Panchrysia gaat met Marduk op tour. Beide bands doen in maart Frankrijk, Spanje en Nederland aan......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken