Van Williams brengt debuutalbum side-project uit

Van Williams brengt debuutalbum side-project uit

"The Voyeurs of Utter Destruction As Beauty", het debuut van Pure Sweet Hell, is uit. Sinds gisteren is het album via Crash Music verkrijgbaar......meer »»

Massada: nieuwe drummer en nieuwe DVD

Het is een feestelijke periode voor de band Massada. Tegelijk met de presentatie van de nieuwe dvd, wordt de nieuwe drummer van de band aan het publiek voorgesteld: Alvin Manuhuwa......meer »»

Nieuwe acts Up From The Ground-festival

Hypocrisy (zie foto), Mnemic en Misery Index zijn de nieuwste bevestigingen voor het Up From The Ground-festival......meer »»

Fon Janssen werkt mee aan soloproject Henry Meeuws

Fon Janssen, bekend van onder andere Mennen en Project Fear, is een nieuwe samenwerking gestart. Hij is te horen op het tweede album van Medea, het soloproject van Henry Meeuws......meer »»

Finalisten Geheim van Starsound bekend

Afgelopen vrijdag 19 februari vond de laatste semi-finale van het Geheim van Utrecht plaats. Daarmee zijn de vijf acts bekend die het tot de finale van deze regionale bandcompetitie hebben geschopt......meer »»

Megadeth op Gods of Metal festival

Megadeth is toegevoegd aan de 2005-editie van het Italiaanse Gods of Metal festival. Het tweedaagse evenement vindt plaat op 11 en 12 juni in Arena Parco Nord in Bologna......meer »»

Within Temptation op Arabisch festival

Op 25 maart vindt het Desert Rock Festival 2005 plaats. Locatie is het rugbyveld van de Dubai Country Club in Dubai, gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten......meer »»

Frank Dolan start nieuw project

Frank Dolan, "drummer at large", is een nieuw project gestart......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken