Jamie signeert

Jamie signeert

Morgen, zaterdag 26 februari 2005, kun je het nieuwe album 'All Systems Go' van Di-rect laten signeren door de bandleden van Di-rect zelf. De signeersessie vindt plaats in de Mediamarkt in Den Haag......meer »»

Casual Victims uit elkaar

De Schijndelse hardcoreband Casual Victims, met Dolf Huybers op drums, heeft besloten ermee te stoppen......meer »»

Snevo’s brengen eindelijk debuutalbum uit

De Snevo’s hebben hun eerste, titelloze album af. De release wordt in eigen beheer uitgebracht, PIAS verzorgt de distributie......meer »»

Jayhawks na twintig jaar uit elkaar

De alternative country band Jayhawks is gestopt. Zanger Gary Louris heeft het uiteenvallen van de groep bevestigd. .....meer »»

Muzikantendag 2005

Reserveer zaterdag 21 mei 2005 maar vast in je agenda. Want dan vindt de jaarlijkse Muzikantendag plaats in de Melkweg en het Cinecenter te Amsterdam......meer »»

Nieuw album Meindert Talma & the Negroes

Goed nieuws voor alle fans van Meindert Talma & the Negroes. In mei brengt Excelsior Recordings een nieuw, nog titelloos album uit......meer »»

The White Stripes: nieuw album in de maak

The White Stripes staan op het punt om de studio binnen te treden om een nieuw album op te nemen. Dat meldt Studio Brussel......meer »»

Blink 182 houdt 'onbeperkt pauze'

Blink 182 houdt een 'pauze voor onbepaalde tijd'. Anders gezegd: de groepsleden zijn uit elkaar. Dat heeft de band officieel bevestigd. Wel laten de muzikanten de mogelijkheid tot een reünie open......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken