Danny Rombout -

Danny Rombout - "Cuba zit echt in mijn hart"

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 238

Over enkele dagen valt ie op de mat, koop je hem in de winkel, of lees je 'm online: Slagwerkkrant 238 (nov-dec 2023) Je leest o.a. een uitgebreid interview met Danny Rombout. De jonge percussionist b.....meer »»

Release van de week: Feiertag - Roots

Vandaag verschenen: 20 oktober 2023

Release van de Week is het nieuwe studioalbum van een drummer die zich omschoolde tot producer-dj en daarbij stiekem ook nog wel gewoon bleef drummen. Hybride noem je dat dan, en op ons eigen event Hy.....meer »»

Han Bennink krijgt Edison Oeuvreprijs 2023

‘Bennink benadert muziek nog altijd met kinderlijk enthousiasme’

Jazzdrummer Han Bennink ontving op maandag 9 oktober de Edison Oeuvreprijs 2023 in de categorie Jazz. Het  81-jarige drum-icoon werd door de jury geëerd om zijn ‘unieke speelwijze in combinatie me.....meer »»

Herfstfest 2023 - Antwerpen en Den Haag grooven op hun grondvesten

Inclusief de uitreiking van de Slagwerkkrant Poll Awards

Herfstfest vierde dit jaar het hele weekend van 7 en 8 oktober 2023 drumfeest in Nederland én in België: zaterdag 7 oktober in Kafka Zappa, Antwerpen en zondag 8 oktober in Het Paard Den Haag. En ee.....meer »»

Kom naar de EFnote Open Dag do 9-11 bij Maatwerk in Drums in Leerdam

Van 15.00-20.00 uur met 4 te testen sets inclusief de nieuwe EFnote 707 PRO

Dit krijg je nergens anders te zien en uit te proberen: vier verschillende sets van het inmiddels al gerenommeerde nieuwe elektronische drummerk EFnote, waaronder de gloednieuwe EFnote 707 Pro. Grijp .....meer »»

Art Cruz over zijn Ludwig Classic Oak drums en meer

Download de Slagwerkkrant review van de Classic Oak drums

We spraken 1 oktober 2023 met Art Cruz op de UK Drum Show. Natuurlijk vertelde hij alles over zijn historie, over de gig met Lamb of God, maar ook over de Ludwig drums die hij bespeelt: de Classic Oak.....meer »»

Nieuw distributieplatform Make Waves

In gesprek met de makers Jean-Jacques Warmerdam en Guillaume Warmerdam

Je kan je muziek natuurlijk naar de streaming services laten distribueren door anonieme bedrijven als CD Baby, Distrokid en Tunecore, maar je kan ook kiezen voor een bedrijf dat dichterbij staat en gu.....meer »»

HBO- en MBO-Muziekopleidingen in Nederland - De Open dagen komen er aan!

En dan sta je als jonge muzikant voor de keuze: ga ik mijn leven wijden aan de muziek en een vakopleiding volgen aan een conservatorium, een muziekacademie, een Metal Factory, een Music Production Lab.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken