Spelen met Michael Schack - Fills met hihat als tom

Spelen met Michael Schack - Fills met hihat als tom

video bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 224

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) ging Mark Eeftens aan de slag met een bijzondere video van Michael Schack. Een levendige instructievideo om fills te spele.....meer »»

De 30 Keymusic-winkels van Wild Romance-drummer Jan ’t Hoen

Check de foto's van de nieuwe winkels in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen

Hij werd bekend in de muziekscene als drummer van Wild Romance, de documentaire Buying a Band en zijn muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. Jan ’t Hoen gooide nog een schep bovenop zijn muziek.....meer »»

Kick Woudstra speelt bij acts als Typhoon, Ronnie Flex, Smandem. en Gino Cochise

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

Of hij nu speelt bij nationale helden als Typhoon, Candy Dulfer, Alain Clark, Ronnie Flex of bij een internationale ster als Frank McComb; Kick Woudstra (22) wil er altijd iets van opsteken. Wij zagen.....meer »»

Marco Minnemann - Next level bij The Aristocrats

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi en uitgebreid interview met Marco Minnemann. Aanleiding is de release van het livealbum van The Aristocrats: "Freez! Live in Europe 2020". En.....meer »»

Dennis' Extreme Fineerklus - Liefhebberij of gekkenwerk?

Time-lapse video en meer bij het artikel in Slagwerkkrant 224

in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi artikel waarin Dennis Boxem je stap voor stap uitlegt hoe je een drumstel van een nieuwe fineerlaag kunt voorzien. En dat deed hij zelf met e.....meer »»

Spelen met Jost Nickel - de complete drumsolo van Bloon!

Mooie aanvulling door Jost zelf bij de cursus in Slagwerkkrant 223

Jost Nickel kwam met een mooie reactie plus aanvulling op de transcriptie van Mark Eeftens in zijn cursuspagina Spelen in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021). Hij schreef: 'Je had waarschijnlijk niet ve.....meer »»

inJazz presenteert streams van 8 Nederlandse jazzacts

23 en 24 juni vanuit LantarenVenster, Bimhuis, TivoliVredenburg en Paradox

Na de livestreams van vorig jaar juni, zal inJazz dit jaar een serie vooraf opgenomen concerten streamen, 16 in totaal, vanaf de eigen website en alle relevante socials. Dat gebeurt in de avonduren va.....meer »»

DRUMnBASE XL-Persians

Een tapijtje voor de hele band

Van singer-songwriters tot retro-bands: we zien vaak mooie oude tapijtjes op het podium. Het Belgische DRUMnBASE maakt speciale tapijten voor muzikanten met een antislip-onderzijde en een toplaag die .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken