Release van de Week: Miles Davis - Merci Miles! Live At Vienne

Release van de Week: Miles Davis - Merci Miles! Live At Vienne

Vandaag verschenen: 2 juli 2021

Precies 30 jaar + 1 dag geleden speelde Miles Davis dit concert met zijn eigen band, een van zijn laatste optredens. Drie maanden later overleed hij. Ricky Wellman, inmiddels ook al niet meer onder on.....meer »»

Release van de Week: Toto - With A Little Help From My Friends

Vandaag verschenen: 25 juni 2021

Een bijzondere release van Toto vandaag. De band heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en lanceert met “With A Little Help From My Friends” een nieuw livealbum in nieuwe bezetting (op dvd/cd, blu-ray.....meer »»

In memoriam Mamady Keïta, een van 's werelds beste djembéspelers

1950-2021

Mamady Keïta, een van 's werelds beste djembéspelers, is afgelopen maandag, 21 juni 2021, op 71-jarige leeftijd overleden. Afkomstig uit Guinee, heeft hij vele jaren in Brussel gewoond, uitvalsbasis.....meer »»

Notentip met Yoràn Vroom

video en meer bij de transcriptie in Slagwerkkrant 124

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) vind je de transcriptie van de notentip van Mark Eeftens: Sauer Crowd van het debuutalbum van Yoràn Vroom, Across A Spectrum. .....meer »»

Marco Prij - Raggen op gevoel bij Cryptosis

video's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) vind je een interview met Marco Prij, de drummer van Twentse thrashmetalband Cryptosis. Hij vertelt over zijn drumwerk op debuutalbum 'Bionic Swarm' en tekent.....meer »»

Greg Smith - Jazzdrummer/beatmaker vindt eigen stem

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

Een interview met Greg Smith in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021). De Canadese jazzdrummer noemt zichzelf beatmaker, werd groot in de alternatieve jazzscene van New York, opereert afwisselend van.....meer »»

Remon Hubert - De ultieme Hybrid Drummer bij Caro Emerald

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi openhartig interview met Remon Hubert, die moest knokken voor de drumkruk bij Caro Emerald. Sinds 2015 is hij daar nu de ultieme hybride drum.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 3 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 224

In hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) gaan Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase door waar ze gebleven waren met de RaRaDiddles. En in deze derde aflevering van de ser.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken