Nieuwe Pearl Sensitone snaredrums in de spotlight

Nieuwe Pearl Sensitone snaredrums in de spotlight

Heritage Alloy Steel, Heritage Alloy Black/Brass en Heritage Alloy Aluminium

Pearl's SensiTone snaredrum assortiment werd voor het eerst geïntroduceerd in 1996. Inmiddels zijn genres geëvolueerd en smaken veranderd en daar heeeft Pearl naar geluisterd, met drie nieuwe metale.....meer »»

Release van de week: Prince - Welcome 2 America

Vandaag verschenen: 30 juli 2021

Een heus band-album van Prince, posthuum uitgebracht, met opnames uit de Paisley Park studio die hij in 2010 maakte met bassiste Tal Wilkenfeld en drummer Chris Coleman, en prominent aanwezige zangere.....meer »»

Joey Jordison overleden

Ex-Slipknot drummer overleed op 46 jarige leeftijd in zijn slaap.

Schokkend nieuws uit de Verenigde Staten vanochtend nadat bekend werd gemaakt dat voormalig Slipknot drummer Joey Jordison op 46 jarige leeftijd is overleden. Over de doodsoorzaak is niets bekend gema.....meer »»

Hannah Trigwell interviewt muziekindustrie-kenners in Backstage Pass podcast

Meer dan 50 podcast interviews met producers, labelmanagers, boekingsagenten, festivalorganisatoren en meer

Hannah Trigwell is een Engelse singer-songwriter die voor Thomann Music een erg interessante podcastserie maakt waarin de huidige muziekscene, de strijd van muzikanten en de kneepjes van het vak worde.....meer »»

Release van de Week: Powerwolf - Call Of The Wild

Vandaag verschenen: 16 juli 2021

Call Of The Wild is het vijfde studioalbum van Duitse metalgigant Powerwolf, opgenomen met aardig wat Nederlandse inbreng. Natuurlijk met vaste drummer sinds 2011, Roel van Helden, maar ook met Nederl.....meer »»

Gewa introduceert de G5 elektronische drumset

E-drum kit met de nadruk op performance.

Gewa waagde zich de afgelopen 2 jaar op de elektronische drummarkt met een high-end set met alle mogelijke toeters en bellen: de G9. Nu komt daar een tweede elektronische kit bij die dezelfde spierbal.....meer »»

North Sea Jazz Downtown live & streaming

Vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli - live streams en best of the past video's blijven 72 uur staan

Het North Sea Jazz festival mag dan voor de tweede keer niet doorgaan, de euforie bij de muzikanten die op de eerste dag van North Sea Downtown optreden is groot. Kurt Rosenwinkel na ovationeel applau.....meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken