Inge van der Zon - De motor achter blackmetalduo Doodswens

Inge van der Zon - De motor achter blackmetalduo Doodswens

video's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) lees je een interview met Inge van der Zon. Zij werd groot achterop de Harley Davidson van haar vader. De motorscene en heavy metal vormden haar op jong.....meer »»

Nicko McBrain trots op Iron Maiden's Senjutsu

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

Op de cover van Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) prijkt Nicko McBrain van Iron Maiden. De Britse metal-grootheden brachten onlangs het nieuwe album Senjutsu uit en Nicko won daarnaast ook no.....meer »»

Martijn Vink - Helemaal zichzelf op soloalbum Leendert Haaksma

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

Leendert Haaksma presenteert ‘12 Combustions’, een intens instrumentaal album met alleen eigen werk. We maakten tijdens de opnames een videoserie waarin één track live gespeeld werd en de drie m.....meer »»

Notentip Slagwerkkrant 226 met Nicko McBrain - Senjutsu

video bij de transcriptie van Iron Maiden-track in SWK 226

In zijn Notentip van Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) ging Mark Eeftens aan de slag met het tompatroon van Iron Maiden's "Senjutsu". De transcriptie vind je uiteraard in het magazine; hier o.....meer »»

Alan White - 'The Quest is een van de meest geslaagde Yes-albums ooit!'

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) lees je een interview met Alan White van Yes. White tourt al sinds 1972 met Yes de wereld rond, en daarom zetten we hier een hele reeks video's voor je kl.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 5 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 226

Het vijfde deel alweer van de mooie serie RaRaDiddles door Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase voor hun vaste Cursus U Vraagt Wij Spelen in Slagwerkkrant 226 (nov-dec 2021). Zoals je gewend bent speelt Olaf.....meer »»

Het Drum Grillbook van Ancel Klooster en Peter Deiman

Bestel 'm nu in onze webshop Muziekmagazines.nl

Ontwikkel je creativiteit achter de drumkit met deze nieuwe methode, het Drum Grillbook. Peter Erskine noemt het ‘een briljante methode’ en Dom Famularo schreef in het voorwoord van het boek dat h.....meer »»

Release van de week: Leendert Haaksma - 12 Combustions - met Martijn Vink

Vandaag verschenen: 15 oktober 2021

Leendert Haaksma heeft met Michel van Schie op bas en Martijn Vink op drums een geweldig eerste album onder eigen naam afgeleverd. De titel van de eerste track op het album, Bonham, verraadt al waar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken