Release van de Week: Silk Sonic - An Evening With...

Release van de Week: Silk Sonic - An Evening With...

Vandaag verschenen: 12 november 2021

Eindelijk is het full album van Silk Sonic uit. Het funky superduo Bruno Mars en Anderson .Paak verraste de muziekwereld maart 2021 met de track "Leave The Door Open", een ubercoole video, en vooral m.....meer »»

Dubbeldrums Ben Shanbrom met Baard Kolstad op Earthside single

Drum Playthrough van Earthside's All We Knew And Ever Loved wegens National Drummer Day

De single All We Knew And Ever Loved van Earthside kwam in augustus uit. Aanstaande vrijdag komt de versie waarin de dubbeldrums van Earthside-drummer Ben Shanbrom en gastdrummer Baard Kolstad uit op .....meer »»

Release van de Week: Joan As Police Woman & Tony Allen & Dave Okumu - The Solution Is Restless

Vandaag verschenen: 5 november 2021

Een bijzonder album van Amerikaanse singer-songwriter Joan As Police Woman, waarop ze voor haar songs gebruik maakt van oudere jams met drummer Tony Allen, die in 2020 overleed. Multi-instrumentaliste.....meer »»

Dutch Vintage Drum Meeting - 14 november 2021

Ouderwets fysieke vintagebeurs in Nieuwegein

Het is een van de mooie tradities in onze warme slagwerkerscommunity: de Dutch Vintage Drum Meeting (DVDM). En hij gaat dit jaar gewoon door: een fysieke beurs, met vintage slagwerk, tafels vol drumsp.....meer »»

Louis Cole tourt vanaf 10 november met het Metropole Orkest

YouTube fenomeen uit L.A. - interview in Slagwerkkrant - video's hier op de site!

Hij is een waar fenomeen. Louis Cole heeft tal van video's die viral zijn gegaan op Youtube, speelt met zijn eigen bands zalen plat, en komt nu in een uniek project vijf concerten doen met het Metropo.....meer »»

Gini Cameron - Simpelheid als uitdaging bij Pip Blom

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) lees je een interview met Gini Cameron. Met singer-songwriter Pip Blom speelt ze veel in Engeland, waar de muziek van Blom eerder werd opgepikt dan in Ned.....meer »»

Charlie Watts - Geraakt door Charlie (1941-2021)

video's en extra's bij het IM-artikel in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) schreven wij een In Memoriam-artikel over de Stones-drummer, die op 24 augustus overleed. Na die dag zagen we talloze getuigenissen van mensen die door de.....meer »»

Sin Banovic tourt weer met Fischer-Z

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In anderhalf jaar tijd twee keer spelen, meer niet. Maar nu staan er weer optredens gepland met Fischer-Z. De Amsterdamse Kroaat Sin Banovic zit er sinds 2015 op de drumstoel. in Slagwerkkrant 226 (no.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken