Nicky Loman speelt

Nicky Loman speelt "Human Nature" (Michael Jackson cover)

Drum Cam Video van RORY's instrumentale versie

Nicky Loman – drummer bij onder meer Candy Dulfer en Waylon – speelt op de instrumentale versie van "Human Nature", die Nederlandse gitarist RORY publiceerde op de 10de sterfdag van Michael Jackso.....meer »»

Winkelketen Keymusic gered: doorstart een feit!

Primeur: eerste interview met nieuwe eigenaar Jan t Hoen

Jan t Hoen van Hoad Holding is de nieuwe eigenaar van Keymusic. De ontwikkelaar en belegger, tevens eigenaar van muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam en drummer van Wild Romance, heeft een doors.....meer »»

Release van de week: Al Foster - Inspirations & Dedications

Vandaag verschenen - 28 juni 2019

Release van deze week is "Inspirations & Dedications" (Smoke Sessions Records) het eerste album onder eigen naam van Al Foster sinds 2002. De jazzdrummer lijkt op dit album terug te kijken op zijn ins.....meer »»

Release van de week: New Cool Collective - Danse Danse

Vandaag verschenen - 21 juni 2019

Release van de week is "Danse Danse" van New Cool Collective. Gewoon omdat het een lekkere plaat is, maar ook omdat de band van altsaxofonist Benjamin Herman sinds de oprichting in 1993 één constant.....meer »»

Keymusic Nederland failliet - hoop op doorstart

Winkels Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven failliet verklaard

Gisteren, 18 juni 2019, zijn de winkels van Keymusic Nederland failliet verklaard. Althans een aantal ervan, te weten Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De franchisenemers in Groningen, Leeu.....meer »»

Release van de week: DeWolff - Live & Outta Sight II

Vandaag verschenen - 14 juni 2019

Vier jaar na het eerste live-album van DeWolff is er nu deel 2 met live-versies van (hoofdzakelijk) nummers van het vorig jaar verschenen album Thrust. De songs zijn opgenomen tijdens de afgelopen clu.....meer »»

Spelen met Lucas van Merwijks "Climate Change"

Video bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 212

Voor zijn vaste cursuspagina "Spelen" van Slagwerkkrant 212 (juli-augustus 2019) ging Mark Eeftens aan de slag met "Climate Change", het nieuwe soloalbum van Lucas van Merwijk. Hieronder kun je het ge.....meer »»

Notentip met Mark Heaney - video

Video's bij de Notentip in Slagwerkkrant 212

In de Notentip van Slagwerkkrant 212 (juli-augustus 2019) gaat Mark Eeftens in de weer met een groove van Engelse drummer en componist Mark Heaney met een track van zijn album "Mark Heaney’s Beats, .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken