DrumDrieDaagse 2019 - Live verslag

DrumDrieDaagse 2019 - Live verslag

Drie dagen in Musicon, Den Haag - een project van Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant

Drie dagen lang dompelden 72 deelnemers zich onder in drums, drums, drums, tijdens de DrumDrieDaagse in Den Haag. Met lessen en clinics van Ton Dijkman, Camille Bigeault, Cesar Zuiderwijk, Lucas van M.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Drummer's Drummer Wereld

Gefeliciteerd Mike Portnoy!

De afgelopen week hebben we in tal van categorieën de winnaars van de Slagwerkkrant Poll Awards bekendgemaakt. Vandaag is de belangrijkste categorie aan de beurt, die van de drummer's drummer van het.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Drummer's Drummer Benelux

Gefeliciteerd Cesar Zuiderwijk!

De afgelopen week hebben we in tal van categorieën de winnaars van de Slagwerkkrant Poll Awards bekendgemaakt. Vandaag is de belangrijkste categorie aan de beurt, die van de drummer's drummer van het.....meer »»

Ton Dijkman - Altijd trekken en duwen bij Mell & Vintage Future

Video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 213

In Slagwerkkrant 213 (september-oktober 2019) lees je een uitgebreid interview met de man op de cover: Ton Dijkman. Naast ontelbaar veel sessiewerk en natuurlijk 30 jaar Marco Borsato is Ton altijd be.....meer »»

Dennis Chambers zaterdag 12 oktober masterclass, zondag 13 oktober clinic op Herfstfest

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 213

Een virtuoze techniek én een diepe feel; waarom kiezen als je allebei kunt krijgen? Dennis Chambers komt naar Den Haag voor een masterclass zaterdag 12 oktober en een clinic zondag 13 oktober als top.....meer »»

Drumtandems - van Allman Brothers tot ABBA

Video's en meer bij de Dubbeldrum Special in Slagwerkkrant 213

In het hoofdartikel van Slagwerkkrant 213 (september-oktober 2019) draait het om Drumtandems, oftewel 2 drummers in 1 band. Er komen twee drumtandems aan het woord: J.J. Johnson & Tyler Greenwell (Ted.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Akoestische drums

Gefeliciteerd Tama!

In de categorie Akoestische drums is de Slagwerkkrant Poll Award 2019 voor de Tama Starclassic Walnut Birch. Hieronder lees je er meer over en zie je de volledige uitslag in deze categorie......meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Beste Band Benelux

Gefeliciteerd Kensington!

Wie zetten de lezers van Slagwerkkrant en de bezoekers van Slagwerkkrant.nl op nummer 1 in de categorie Beste Band Benelux? Net als vorige twee jaar gaat de winst naar Kensington met drummer Niles Van.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken