In memoriam: Tripp Joye

In memoriam: Tripp Joye

Drummer overlijdt na autocrash

Drummer Tripp Joye (geboren als Milbourne Legrand Joye III) is op 25-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 mei in Winston-Salem, North Carolina aan de gevolgen .....meer »»

Fon Janssen nieuwe Meinl-endorser

Fon Janssen, drummer van de Nederlandse Hard Rock band Mennen, heeft sinds kort een volledig Meinl cymbals endorsement. Niet alleen heeft hij een verse set bekkens uitgezocht en aan zijn kit toegevoeg.....meer »»

Ex-Ramones-drummer verliest rechtzaak

Richie Ramone heeft geen recht op inkomsten uit downloads

Richard Reinhardt, beter bekend als voormalig Ramones-drummer Richie Ramone, heeft de rechtzaak verloren die hij in september 2007 was begonnen......meer »»

Drummer Thomas Kalksma weg bij Detonation

Groep op zoek naar passende opvolger

Drummer Thomas Kalksma en de metalformatie Detonation hebben besloten niet langer samen door te gaan wegens "verschil van mening over de toekomst"......meer »»

De kunst van het spelen met brushes

Hudson presenteert nieuwe aflevering

Hudson Music presenteert aflevering 4 van de serie rondetafelgesprekken over "The art of brushes", de vaak onderschatte kunst van het spelen met brushes......meer »»

IOS speelt in op rookverbod horeca

Gratis toegang concert na inlevering ‘laatste’ pakje sigaretten

De Nederlandse band IOS, met Pepijn van den Boogaard achter de ketels, steekt iedereen die het naderende rookverbod in de horeca angstig tegemoet ziet, een hart onder de riem!.....meer »»

Hoe Ray Luzier Korn's tourdrummer werd

Bekijk de video van Ray's auditie

Ooit afgevraagd hoe het is om voor een grote band als Korn auditie te doen? Ray Luzier, niet de minste drummer gezien zijn jarenlange ervaring met David Lee Roth, deed in november 2007 auditie bij Kor.....meer »»

Nathaniel Gould verlaat Screamin' Daemon

Britse band zoekt nieuwe drummer

Drummer Nathaniel "Nate" Gould heeft besloten om op te stappen bij de Britse band Screamin' Daemon. Nate bracht meer dan drie jaar bij deze groep door. Hij hielp mee Screamin' Daemon's debuutalbum, 'T.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken