Nominaties VNPF LiveXS Awards 2008 bekend

Nominaties VNPF LiveXS Awards 2008 bekend

Stem op je favoriet en ontdek wie 11 juni een award wint

Een ruime maand voorafgaand aan de VNPF LiveXS Awards 2008 op woensdag 11 juni in Paradiso, zijn alle genomineerden bekend gemaakt......meer »»

Win opnametijd met begeleiding in een topstudio

3fm en Markant Studios bieden nieuw talent een kans

3fm en Markant Studios bieden in het kader van 3fm Serious Talent, drie onbekende acts een kans op succes. Nederlandse talenten kunnen zich via de 3fm Serious Talent-website aanmelden voor de actie di.....meer »»

Nieuw label en nieuwe dvd voor Lamb of God

'Walk With Me In Hell' dvd uit op 30 juni

Twee jaar, zeventien landen, duizenden kilometers, miljoenen fans en één camera waren nodig voor 'Walk With Me In Hell', de nieuwe dvd-set van Lamb of God. De release verschijnt via Roadrunner Records.....meer »»

Hurricane-festival: over de grens en toch dichtbij

20 t/m 22 juni 2008 in Scheeßel, Duitsland

Dit jaar vindt Hurricane alweer voor de twaalfde keer plaats. In Scheeßel op de ‘Eichenring’, een motorcircuit, staat een line-up op je te wachten waar je u tegen zegt......meer »»

Dave Grohl schrijft open brief aan Metallica

"Breng het nieuwe album pas uit als het kick-ass is"

Volgens Blabbermouth heeft Dave Grohl een open brief geschreven aan drummer Lars Ulrich en de rest van Metallica......meer »»

Romain Goulon is Necrophagist's nieuwe drummer

Marco Minnemann en Muhammed Suicmez starten band

Het is officieel: Romain Goulon is Necrophagist's nieuwe drummer. Hij vervangt Marco Minnemann, die in 2007 als sessie-drummer meespeelde tijdens de Summer Slaughter tour......meer »»

Slagwerkkrant presenteert Richard Heijerman op Muzikantendag

De sound van Sjako’s Heijerman op Lignum drums

Zaterdag 17 mei is het weer Muzikantendag, voor het eerst in 013 Tilburg. Slagwerkkrant is natuurlijk weer aanwezig met een stand en presenteert in The Sound Room Sjako’s Richard Heijerman op Lignum D.....meer »»

SSS-update vanuit de studio

David Ferguson klaar met drumpartijen voor tweede cd

De Britse crossover-thrashers Short Sharp Shock (SSS), met David Ferguson op de drumkruk, werken momenteel in de studio aan hun tweede full-length album. Volgens SSS-bassist Mark Magill verloopt alles.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken