Three new Backwater songs online!

Three new Backwater songs online!

Check out three new Backwater songs from the latest self-titled album which was recorded and produced by Menno Fink and George Shilling (Blur, Primal Scream, James Brown, Lisa Stansfield, New radicals.....meer »»

Muzikantendag 2008 in 013 succesvol

Richard Heijerman laat drums zingen

Het is nooit dankbaar om een dagprogramma te openen, maar Sjako-drummer en slagwerkdocent Richard Heijerman had er geen moeite mee. Zijn spel was bevlogen en zijn uitleg ontwapenend. Het was het eerst.....meer »»

'Muziek voor Games' en 'Succes met nieuwe media'

Muziekcafés bij Muziek Centrum Nederland

Muziek Centrum Nederland organiseert de komende weken nog twee muziekcafés voor musici, componisten en andere professionals uit het muziekveld. De muziekcafés zijn gratis, en vinden plaats op onze nie.....meer »»

Hardrockdrummer met brushes

Interview met Fon Janssen van Mennen

'Planet Black' is het nieuwe studioalbum van Mennen. De zesde alweer. Heeft de Nederlandse hardrockband na ruim 15 jaar nog steeds het heilig vuur? Het lijkt er inderdaad op! Misschien wel mede dankzi.....meer »»

Asgeir Mickelson vertrokken bij Borknagar

Drummer Asgeir Mickelson heeft de Noorse band Borknagar verlaten. Hij verschilt van mening met de andere bandleden over de muzikale richting die groep moet inslaan......meer »»

Chris Sharrock nieuwe Oasis-drummer?

Band zou drummer van Robbie Williams stelen

Is Chris Sharrock, bekend van onder meer The La's en de liveband van Robbie Williams, de nieuwe drummer van Oasis? In Engeland maken meerdere media melding van de transfer, maar het nieuws is nog nerg.....meer »»

One in a Million geeft er de brui aan

Marjolijn Dokter en band geven doei-doei-feestje

De Tilburgse band One in a Million, met Marjolijn Dokter op drums, heeft besloten na krap tien jaar te stoppen. Op de website van de band staat het volgende afscheidsbericht:.....meer »»

Poison-drummer vrijgesproken van aanklacht

Rikki Rockett: "It's nice I can have my life back now"

Poison-drummer Rikki Rockett wordt niet langer verdacht van verkrachting. Hij is volledig vrijgesproken, nog voordat de zaak voor de rechter kwam......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken