Bruno Meeus Mapex-endorser

Bruno Meeus Mapex-endorser

'Dia Meters'-methode binnenkort als lessen online

Bruno Meeus mag zich sinds een aantal weken officieel Mapex-endorser noemen. De Belgische drummer kreeg direct een A-endorsment van het bedrijf en heeft een nieuwe setup die er niet om liegt. Recentel.....meer »»

Winnaars VNPF LiveXS Awards 2008 bekend

Anouk, Claw Boys Claw, Pinkpop en Melkweg in de prijzen

In Paradiso Amsterdam zijn vanavond tijdens de VNPF LiveXS Awards IJzeren Podiumdieren uitgereikt aan Anouk (als beste beste nationale live-act), Claw Boys Claw (beste optreden), Pinkpop (beste popfes.....meer »»

Jason Bonham opent Drummer Live! 2008

Videos 2007 als opwarmertje voor 2008 editie

Alhoewel hij net terug is van zijn tour met Led Zeppelin, zal Jason Bonham de officiële opening verrichten van The London International Music Show. De zoon van de legendarische drummer John Bonham zal.....meer »»

Ro Krom laat Kraak & Smaak achter zich

'Boogie no more! I'll see you out there!'

Ro Krom heeft na uitvoerige onderhandelingen besloten te stoppen met zijn werk voor het succesvolle Nederlandse producersproduct Kraak & Smaak. "Een gezamenlijk besluit, maar na drie jaar intensief sa.....meer »»

Ex-drummer Korn lanceert nieuwe band

David Silveria start Satellite Syndrome

Korn-drummer David Silveria is een nieuwe band gestart: Satellite Syndrome......meer »»

Osdorp Posse uitgerapt

Nederhop-pioniers houden het voor gezien

De Amsterdamse formatie Osdorp Posse bestaat deze maand twintig jaar en heeft in goed overleg besloten in 2009 te stoppen. Beatcreator Seda (Robin Bezuijen), dj Deegmeester Daan en rappers Def P, IJsb.....meer »»

Finale Roland V-Drums Contest 2008

Video's finalisten online

Op 27 april 2008 vond de Nederlandse finale plaats van de Roland V-drum Contest. De kleine zaal van 013 in Tilburg was afgeladen met drumliefhebbers, muzikanten, familieleden van de finalisten en natu.....meer »»

Misirli Ahmet op Turkey Now! 2008

Voorbeschouwing van cultuurfestival in naseizoen

Vanaf 8 oktober tot 23 november kun je tijdens Turkey Now! 2008 genieten van een veelzijdig programma dat is samengesteld uit het panorama van het moderne Turkije dat is ingebed in een rijke historisc.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken