Extra notenwerk Thomas Pridgen

Extra notenwerk Thomas Pridgen

Het intro van The Mars Volta’s Wax Simulacra

In de cursus Spelen van Slagwerkkrant 146 behandelt Mark Eeftens de nieuwe plaat van The Mars Volta. Hij schrijft: ‘Met het drumwerk op The Bedlam in Goliath, de laatste cd van The Mars Volta, zou je .....meer »»

Extra noten bij de Notenbalkentip (SWK 146)

Uit het nummer Bleed (2:31 minuten, Obzen - Meshuggah)

In de Notenbalkentip van Slagwerkkrant 146 behandelt Mark Eeftens het intro van het supercomplexe nummer Bleed op de nieuwe Meshuggah-cd Obzen. Echt voer voor de ritmische rekenwonders. Zoals b.....meer »»

Lezersadvertenties Slagwerkkrant voortaan online

Plaats je eigen advertenties op Slagwerkwereld.com

Slagwerkkrant heeft jarenlang grote hoeveelheden lezersadvertenties in het blad gepubliceerd. Met de komst van de Viavia’s en de Marktplaatsen werd de stroom allengs minder. De sectie Memberadvertenti.....meer »»

Kies de publieksprijswinnaar van de 100% AF contest

Stem tot 1 augustus via www.100procentaf.com

Maar liefst 187 demotracks werden aangeleverd voor de contest 100% AF 08, georganiseerd door Slagwerkkrant, Interface en Gitarist in samenwerking met Digidesign en M-Audio. De redacties van de bladen .....meer »»

Muziekopleidingen in Nederland

Wat te doen als je van drummen je beroep wilt maken? Dan moet je een keuze maken uit een van de vele Nederlandse beroepsopleidingen tot muzikant. En dat valt nog niet mee, want de verscheidenheid is g.....meer »»

Meer foto’s bij het zelfbouwdrumstel van Arjen Spaans

In de Opmaat van Slagwerkkrant 146 kun je lezen hoe Arjen Spaans, student aan het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam, bij wijze van afstudeerproject zelf een drumstel bouwde.
Hier vind je.....meer »»

Tweede Drummersday Strings and Things

Clinicgeweld in Waalwijk

Op zaterdag 19 april organiseerde muziekwinkel Strings and Things in Kaatsheuvel voor de tweede keer z’n Drummersday. De winkel was hiervoor omgebouwd tot zaal met podium om plaats te bieden aan de ve.....meer »»

Finale Clash of the Cover Bands

Meer foto’s

In Slagwerkkrant 146 lees je een verslag van de finale van The Clash of the Cover Bands.
Winnaar van de strijd was de elfkoppige rockabilly-formatie Big Shampoo & The Hairstylers, met nummers va.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken