Nieuwe band voor ex-frontman The Darkness

Nieuwe band voor ex-frontman The Darkness

Darby Todd is drummer in Hot Leg

Wie kent Justin Hawkins nog, de Britse zanger met die kenmerkende falsetstem? In 2006 vertrok Justin als frontman bij The Darkness, waarna de groep uit elkaar viel. Nu blijkt dat Justin een nieuwe ban.....meer »»

Pinch en The Damned in de studio

Britse punkers werken aan nieuw album

Drummer Pinch (echte naam: Andrew Pinching) en de rest van de Engelse punkband The Damned werken momenteel in de studio aan een nieuw full-length album......meer »»

Jon Theodore vormt nieuw duo

Drummer werkt samen met Zach De La Rocha

Jon Theodore, voormalig drummer van The Mars Volta, werkt sinds kort samen met Rage Against The Machine-frontman Zach De La Rocha. Beide muzikanten vormen een duo onder de naam One Day As a Lion......meer »»

Nieuw wereldrecord voor drummer Link Logen

Langste drumsolo ter wereld duurt meer dan 86 uur

Het is Link Logen gelukt: de drummer uit North Canton, Ohio heeft zijn een nieuw wereldrecord gevestigd. Tussen vrijdagmiddag 27 juni en dinsdag 1 juli half drie 's ochtends zat Link achter zijn drums.....meer »»

In memoriam: Johan Van De Sijpe (1965-2008)

Vlaamse drummer en bekkensmid overleden

Verslagenheid in Brugge: op 25 juni overleed Johan Van De Sijpe. Hij werd slechts 43 jaar oud. Johan gold als een begenadigd drummer en een uitzonderlijke cymbalsmith die zeer bedreven was in h.....meer »»

Fall Out Boy-drummer lanceert kledinglijn

Andy Hurley ontwerpt eigen shirts en hoodies

Toen French Connection UK in 1997 begon met het drukken van "fcuk" op al hun shirts, leiddde de niet-al-te-subtiele afkorting al tot ergernis en morele paniek in conservatieve hoek. Met het laatste be.....meer »»

Zomerse noot in Utrechtse Oudegracht

Zeven bands op het water tijdens Culturele Zondag

Stel je voor; midzomer, strakblauwe lucht, de geur van zonnebrand, een flesje rosé misschien, de lichtbruine blik door je zonnebril. Hoe goed zou het totaalplaatje dan zijn als je langs of op het wate.....meer »»

Norman Bonink meest gedraaide drummer

SENA publiceert meest gedraaide artiesten 2007

Mede dankzij grote successen als Alles is Liefde, Dansen aan Zee, Donker Hart en Een Manier om Thuis te Komen is de eerste plaats in de lijst van Meest Gedraaide Artiest 20.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken