Nieuwe ritmesectie voor Skytah

Nieuwe ritmesectie voor Skytah

Remco van der Sluis springt in als sessiedrummer

Skytah start deze maand aan de opnamed voor de tweede cd. Omdat de band zonder vast drummer en bassist verkeert, zijn twee sessiemuzikanten aangetrokken. Achter de ketels zit Remco van der Sluis, Kris.....meer »»

Zildjian lanceert Pitch Black

Eerste gekleurde bekkens ooit voor bekkenfabrikant

De bekkensmeden van Avedis Zildjian hebben hun eerste gekleurde bekkenserie ooit uitgebracht: Pitch Black™. De serie, vooral bedoeld voor drummers die rock en metal spelen, bestaat uit acht modellen. .....meer »»

5de editie van C/O Pop in het Duitse Keulen

5 dagen, 20 locaties, 50 shows, 200 artiesten

Cologne on Pop (C/O Pop) is een jaarlijks festival voor urban popcultuur dat sinds 2004 in de stad van Keulen plaatsvindt. de vijfde editie van C/O Pop in Keulen zit ramvol met concerten, dance, films.....meer »»

Drummer Yannick Bercier opgestapt bij Quo Vadis

Ook zanger en bassist houden het voor gezien

Drummer Yanic Bercier heeft besloten om te vertrekken bij Quo Vadis. Hij was al vanaf de oprichting, 15 jaar geleden, bij de band betrokken. Naast Yanic hebben zanger Stéphane Paré en bassist Dominic .....meer »»

Andre Kemp nieuwe drummer Kraak & Smaak

Danceformatie vindt passende opvolger voor Ro Krom

Andre Kemp, bekend als drummer van onder meer Billy the Kid, Kane en Tacker, is de nieuwe drummer van de danceformatie Kraak & Smaak......meer »»

Devious tekent opnieuw bij Deity Down

Hernieuwd platencontract voor derde studioalbum

Drummer Frank Schilperoort en de rest van de Hengelose metalband Devious hebben hun samenwerking met Deity Down Records verlengd. Ook het derde album, de opvolger van de goed ontvangen albums 'Domain'.....meer »»

Travis Barker neemt drumtracks op voor The Game

Punkpopdrummer aan de slag met gangstarapper

Punkpopdrummer Travis Barker, bekend van onder meer Blink 182 en Plus-44, blijft steeds meer hiphop-tracks voorzien van zijn kenmerkende drumstijl. Zijn laatste resultaat is geen remix, maar een offic.....meer »»

Chad Smiths eigen Drumplates

Peppers met twee Nederlandse producten op tour

Nadat Chad Smith, de drummer van Red Hot Chili Peppers, vorige maand al te horen kreeg dat het door Henk Schiffmacher getattoeerde drumstel voor hem klaar stond, heeft nu ook het Nederlandse bedrijf D.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken