Nieuwe dvd voor  Dream Theater

Nieuwe dvd voor Dream Theater

Mike Portnoy en band jaar lang tijdens tour gevolgd

Mike Portnoy en zijn band Dream Theater brengen 23 september een nieuwe dvd uit. 'Chaos In Motion 2007/2008' toont een jaar uit het leven on the road van de beroemdste progmetalband ter wereld......meer »»

Drummen is beter voor je conditie dan voetballen

Blondie-drummer Clem Burke fitter dan Ronaldo

Een enkel concert van anderhalf uur voldrummen kost net zo veel energie als een voetbalwedstrijd spelen in de Premier League. Dat concluderen wetenschappers van twee Britse universiteiten......meer »»

Drummer wil nieuw wereldrecord vestigen

Allister Brown hoopt kampioen Link Logen te verslaan

De Britse 30-jarige drummer Allister Brown is afgelopen maandag, 20 juli, begonnen aan zijn poging om het Guinness World Record nonstop solodrummen aan gort te slaan......meer »»

George Barnett video's Drummer Live!

Young Drummer of the Year opent Drummer magazine festival

Drummer Live! is inmiddels een van de grootste drumfestivals in Europa. Niet alleen had het evenement dit jaar een van de mooiste line-ups denkbaar, maar het vijf daagse muziek-evenement is dit jaar o.....meer »»

In memoriam: Roberto Palombit

Muziekjournalist van Oor en Music Maker overleden

Frank Zappa zette hem eens de kleedkamer uit. John McLaughlin keek verstoord op van het vragenformulier dat hem onder de neus werd geschoven. Hij nam nors kijkend van de inhoud kennis, stak vervolgens.....meer »»

De dood van Amanda Palmer

The Dresden Dolls-zangeres debuteert met solo-cd

Amanda Palmer, to dusver vooral bekend als helft van het creatieve duo The Dresden Dolls, brengt op 16 september haar eerste soloalbum uit via Roadrunner Records. Het album krijgt de titel 'Who Killed.....meer »»

Line-up Loud From The South is compleet

Open Air Festival wordt indoor event

De twee laatste acts voor Loud from the South zijn bekend: met Norther en Dark Tranquillity is de line-up van twaalf bands compleet. .....meer »»

Moke in voorprogramma Paul Weller

Europese tour + internationale release voor Nederlandse band

Moke gaat het voorprogramma verzorgen van de Europese tournee van de Britse zanger/gitarist Paul Weller. De Amsterdamse band treedt begin oktober samen met ‘the modfather’ op in onder meer Duitsland, .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken